PJEVAČICE U AKCIJI

Borba dekolteima: Lidija Bačić i Nives Celzijus skinule se u donje rublje i pokazale sve čari svojih oblina

08.06.2020 u 21:54

Bionic
Reading

Pauzu od koncerata u vrijeme koronavirusa Lidija Bačić i Nives Celzijus iskoristile su za animiranje svojih pratitelja na društvenim mrežama. Atraktivne pjevačice posljednjih tjedana na svom Instagramu redovito dijele fotografije u golišavim stajlinzima i izazovnim pozama, a sada su obje svoje vjerne fanove ostavile bez teksta, skinuvši se u donje rublje

Lidija Bačić i Nives Celzijus kao da se natječu koja će objaviti izazovniju fotografiju i zaraditi veći broj lajkova i komplimenata na račun izgleda. Pjevačice su na Instagramu pokrenule 'dvoboj dekolteima', objavivši u istom danu fotografije u izazovnom donjem rublju.

Obožavatelji ni ovog puta nisu ostali imuni na njihove raskošne obline, a kako i mogu kada obje poznate dame slove za jedne od najatraktivnijih žena na domaćoj javnoj sceni.

Dok je Nives fanovima poželjela dobro jutro svojom provokativnom fotografijom iz kreveta, odjevena samo u čipkasto bijelo donje rublje, prebacivši preko vuneni kardigan, Lidija je svojim obožavateljima uljepšala večer videom u kojem presvlači majicu, stavivši pritom u prvi plan crni grudnjak i istesane trbušnjake.

'Jutro savršeno za ostati u krevetu... Dobro jutro!', poručila je Nives iz svog doma. Dok su jedni potpuno izgubili glavu i pjevačici dali do znanja da im se itekako sviđa ono što vide, drugi su se pitali tko je tajanstveni fotograf iza kamere koji je imao sreće uslikati Nives u ovom seksi izdanju.

Lidija je, kako je jedan od njezinih pratitelja opisao, podijelila 'vrlo poučan videozapis', u kojem pojašnjava kako brzo promijeniti majicu, što je izazvalo lavinu komentara. 'Ma daj ne pali nas sirotinju', 'Nisam vidio jer me pogodio infarkt', 'Ufff, sva sreća da je danas malo zahladilo vani', samo su neki od komentara ispod fotografije.