prirodna ljepotica

Bojana Gregorić Vejzović zna kako se našaliti na vlastiti račun: 'Gledam tko je ovaj umorni frajer, kad ono - ja'

23.06.2022 u 15:14

Bionic
Reading

Protekli vikend naša glumica odlučila je provesti daleko od gradskog asfalta pa se tako zaputila na izlet u prirodu. Pokazala je video na kojem se vidi da je veslala, a nakon toga i fotografiju koju je duhovito opisala i sigurno nasmijala mnoge

Bojana Gregorić Vejzović nikad se se suzdržava na društvenim mrežama pokazati privatni dio svog života. Nije joj problem ni pred više od 70.000 pratitelja pozirati bez šminke.

'Odveslali smo, pojeli pola restorana i poslala mi frendica fotku. Gledam tko je ovaj umorni frajer kad ono ja', duhovito je opisala svoju najnoviju fotografiju nakon izleta u prirodi gdje naravno, nije imala šminku na licu, a izgleda nevjetrojatno mladoliko.

Vrijeme zaista radi za jednu od naših najcjenjenijih glumica, koja s godinama sve bolje izgleda (u veljači je proslavila 50. rođendan). U 20-ima se često znala, izborom odjeće i frizura, doimati puno ozbiljnijom i zatvorenijom nego što jest, no zadnjih godina je procvjetala. Samopouzdanje, životna sreća i skladni obiteljski život odražavaju se na njezinom izgledu, što u kombinaciji sa dobrim genima i uvijek vitkim tijelom čini savršen rezultat.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL