oduševila obožavatelje

Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda bez trunke šminke

06.01.2019 u 18:32

Bionic
Reading

Za razliku od brojnih poznatih Hrvata i Hrvatica koji su se počastili putovanjem u daleke krajeve, glumica Bojana Gregorić Vejzović proteklih dana naporno radi. Glumica se na svom Instagramu pohvalila kako je predstava 'Kolovoz u okrugu Osage' u kojoj glumi već četvrtu godinu ponovno rasprodana, a uspjeh sinoćnje predstave glumica je proslavila počastivši svoje obožavatelje fotografijom bez trunke šminke

'Crveno lice, umorno lice, sretno lice', napisala je Bojana Gregorić Vejzović pokraj fotografije na kojoj pozira bez trunke šminke. Nakon što je publika nju i kolege pozdravila gromoglasnim pljekom, glumica se povukla u garderobu gdje je skinula šminku i koži dozvolila da slobodno diše, a svoj je prirodni izgled odlučila podijeliti i s fanovima na Instagramu.

'Predstavu 'Kolovoz u okrugu Osage' igramo već 4 godine; večeras je opet bila rasprodana! Hvala najdivnijoj publici', napisala je Bojana uz fotografiju, a obožavatelji su 46-godišnju glumicu obasuli komplimentima na račun mladolikog izgleda, a neki su joj aplaudirali i na hrabrosti što se na popularnu društvenu mrežu, na kojoj mnoge estradne ličnosti objavljuje isfotošopirane i kroz filtere provučene slike, odvažila okačiti sliku bez make up-a.

'Bravo za takvu sliku. Prekrasna si žena i odličan uzor mladima', 'najljepša si bez trunke šminke', 'uistinu rijetko viđena prirodna ljepota', glasili su samo neki od brojnih komentara, a nije nedostajalo ni komplimenata za odigranu ulogu Barbare Weston Fordham i samu predstavu.

Bojana Gregorić Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec