bez djece i muža

Bojana Gregorić Vejzović otkrila s kim je na putovanju u Parizu

04.03.2023 u 11:31

Bionic
Reading

Glumica Bojana Gregorić Vejzović na društvenim mrežama je objavila fotografije iz Pariza u koji je otputovala bez supruga i djece. Iako se mislilo da putuje sama, Bojana je ponosno objavila fotografiju sa svekrvom Majdom

Jedna od omiljenijih hrvatskih glumica, Bojana Gregorić Vejzović, poznata je i po svojim simpatičnim objavama na društvenim mrežama, a posljednjih dana uveseljava obožavatelje javljanjem s putovanja u Parizu.

Ranije je priznala kako novac najradije troši na putovanja, a ovoga puta odlučila se za posjet modnoj prijestolnici svijeta bez supruga Enesa Vejzovića, sina Raula i kćeri Zoe.

No, posljednje fotografije na Instagramu otkrivaju kako ondje ipak nije otputovala sama, već u društvu svoje svekrve!

Sa 69-godišnjom Majdom Vejzović fotografirala se u muzeju u vidno dobrom raspoloženju, a koliko se dobro zabavlja u društvu svekrve u Parizu govori i njena ranija poruka kojom je obitelji poručila:

'Samo da se javim mužu i djeci da sam stigla! Snađite se.. volim vas!'

Bojani ovo nije prvi posjet Parizu jer je u francuskoj prijestolnici boravila prije šest godina, a u prvom danu u svjetskom centru mode, osim poziranja ispred Louvrea, palo je više fotografija s mjesta koje je posjetila - od najstarije legendarne slastičarnice, Saint-Eustache drevne župne crkve do šetnje je uz Seinu.

  • +5
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL