Objavila simpatičan video

Bojana Gregorić Vejzović na svoj rođendan otkrila novi talent kojim je razveselila supruga

17.02.2023 u 21:20

Bionic
Reading

Glumica Bojana Gregorić Vejzović putem svog Instagram storyja podijelila je video u kojem je podarila novu frizuru suprugu Enesu i pritom se odlično zabavila

Proslavljena hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović podijelila je na svom Instagram storyju simpatičan video u kojem je pokazala jedan sasvim novi talent koji je otkrila - na svoj rođendan!

Naime, jedna od najpopularnijih hrvatskih umjetnica vlastoručno je ošišala svog supruga i podarila mu zavidno lijepu frizuru kakvih se ne bi posramili ni najcjenjeniji frizerski saloni! Sve to zbilo se upravo na dan proslave njenog 51. rođendana, a glumica je ranije podijelila video iz salona u kojem se i sama pohvalila novom frizurom.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Instagram / Autor: Instagram Screenshot

Bojana gotovo svakodnevno uveseljava brojne obožavatelje zabavnim isječcima iz privatnog života kojima pokazuje svoj vedar i optimističan duh. Posljednjim videom pokazala je i da ima dara za estetiku i vrlo mirnu ruku koja je bila potrebna da suprugu Enesu Vejzoviću podari novi look, a sudeći prema videu, par se cijelo vrijeme izvrsno zabavljao!

Lijepa 51-godišnja glumica u braku je s 45-godišnjim glumačkim kolegom Enesom već 17 godina. Par se upoznao davne 2003. godine kada su surađivali na predstavi 'Popcorn' u zagrebačkom kazalištu 'Gavella', čijeg su ansambla još uvijek istaknuti članovi. Svoju vezu su isprva tajili, no danas rado priznaju koliko si međusobno znače.

  • +5
Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX