nasmijala mnoge

Bojana Gregorić Vejzović otkrila kakav simpatičan izgovor koristi kad kasni: 'Jedino što me može izvući...'

15.02.2023 u 18:00

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih i najnagrađivanijih umjetnica svoje obožavatelje i prijatelje na Instagramu svakodnevno uveseljava objavama iz profesionalnog i privatnog života. Isto je učinila i danas kada je objavila kratak video

Društvene mreže dio su naše svakodnevice, gotovo nema događaja koji mnogi podijele s ostatkom svijeta, a jedna od ondje aktivnijih, na radost brojnih pratitelja je i Bojana Gregorić Vejzović. Njezine objave su uvijek zanimljive - aktualne, poučne, intrigantne, pozitivne.

'Bla, bla, bla... ja kad kasnim. Jedino što me može izvući je da sam obukla pete pa ne mogu više brzo hodati u njima', opisala je svoj novi video jedna od omiljenih domaćih glumica. Na njemu, kao i uvijek besprijekorno skockana od glave do pete korača u chic zimskom stajlingu i smeđim, kožnim čizmama s visokom potpeticom.

Iza Bojane su brojne kazališne i televizijske uloge te i nakon 25 godina rada uživa u transformacijama koje joj one omogućuju. Već desetljećima je vjerna istoj frizerki, kozmetičarki i estetskom liječniku, a kako je ranije izjavila, svoje godine nosi s veseljem. Dodala je kako 'pretjerani fileri i drugi zahvati koji izobličuju prirodne crte lica', nikada neće biti njezin odabir.

  • +5
Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX