nova avantura

Bojana Gregorić Vejzović uživa izvan Hrvatske: 'Samo da se javim mužu i djeci da sam stigla! Snađite se'

03.03.2023 u 08:56

Bionic
Reading

Glumica najradije putuje sa svojom obitelji, suprugom Enesom Vejzovićem, sinom Raulom i kćeri Zoe (jedino psa ostavljaju na čuvanju), no ovog puta je u grad ljubavi i svjetla, modnu prijestolnicu svijeta, otputovala sama

'Radije ću otići na put nego si kupiti auto. To je uvijek bolja varijanta trošenja novca', izjavila je jednom prilikom Bojana Gregorić Vejzović. Trenutno je na svom najnovijem putovanju u Parizu odakle se odmah oglasila svima (naravno preko društvenih mreža) uz simpatičnu poruku:

'Samo da se javim mužu i djeci da sam stigla! Snađite se.. volim vas!', poručila je glumica. Osim poziranja ispred Louvrea, palo je više fotografija s mjesta koje je posjetila - od najstarije legendarne slastičarnice, Saint-Eustache drevne župne crkve, prešetala je uz Seinu.

Inače, naša glumica je putovati sama počela prilično kasno - 1995. kada je otišla u London kad je dobila stipendiju ‘95. Od svih gradova koje je do sada obišla njezini su favoriti Prag i Barcelona, a loših iskustava s putovanja nema. Pariz je prvi put posjetila kad je njezina kćer Zoe imala samo pet godina.

  • +5
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL