FASHION GURU

Bojana Gregorić Vejzović izbacila je dekolte

  • 05.02.2019 u 13:01

  • Bionic
    Reading

    U moru svečanih haljina na dodjeli nagrada Zlatni studio istaknule su se Mia Kovačić i Bojana Gregorić Vejzović te su svojim stajlinzima oduševile i uvijek kritički raspoloženog Fashion Gurua

    Zgodna voditeljica Mia Kovačić na nedavnom društvenom događaju zablistala je baš onako kako treba. Lijepa i elegantna duga haljina s otvorenim leđima, ništa spektakularno, ali bivša manekenka i dalje zna kako pozirati tako da najbolje prezentira kreaciju.

    Naravno, tome je pripomogla i njezina lijepa i njegovana kosa te minimalni, ali efektni make up. Tako da je Mia vrhunski to odradila.

    No nije ona jedina zablistala u provokativnom izdanju, za to se pobrinula i Bojana Gregorić. Ona je svoj dekolte izbacila, i ne, nije to izgledalo nimalo vulgarno, već naprotiv - senzualno i zavodljivo.

    Haljina jednostavnih linija, tamne boje, s već provjerenim dubokim izrezom kojeg se svako malo late naše, ali i svjetske zvijezde - ipak je to provjerena formula za to da se pronađe mjesto u medijima.

    DOTJERANI I UZBUĐENI

    Nema tko nije došao na spektakularnu dodjelu nagrade Zlatni Studio

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.