A SAD NA POSAO

Bojan pobijedio Zokija u finalu showa 'Hrvatska traži zvijezdu'

20.06.2009 u 09:40

Bionic
Reading

Bojan Jambrošić je, pomalo neočekivano, ispred favoriziranog Zokija, pobjednik showa 'Hrvatska traži zvijezdu'

Dok je Zoran Mišić od samoga početka slovio za favorita natjecanja te je tijekom showa uzdizan do zvjezdanih visina, a mediji su pratili njegove potrage za curama i bilježili nove tetovaže na rukama, Bojan je već ulaskom u finale pomalo iznenadio.

Ipak, u velikom finalu je upravo Bojan glasovima publike došao do velike pobjede, koja mu otvara vrata profesionalnog bavljenja glazbom. S druge strane, Zoki si je već prije svojim nastupima i rokerskim šarmom otvorio ta vrata, tako da bi ovakvim razvojem događaja svi trebali biti zadovoljni.

Najzadovoljniji i najsretniji bio je upravo Bojan, koji je nakon pobjede zbunjeno i u suzama izustio Antoniji Blaće: 'Ne znam kako se osjećam, ne mogu to opisati riječima.'

Poraženi Zoki nakon proglašenja pobjednika nije djelovao razočarano: 'Meni je super. Želim se zahvaliti svima koji su omogućili da budem ovdje. Hvala vam od srca.'

Oba finalista sinoć su otpjevala po tri pjesme – prvu po vlastitu izboru, drugu po izboru žirija, a kao treću otpjevali su 'pobjedničku' pjesmu 'Ne govori da me znaš' u različitim aranžmanima.

Žiri u dobro znanom sastavu Tony, Jelena i Fox uglavnom je blagoglagoljio nakon svake izvedbe, uz tek poneku opasku. Sve je završilo u pomalo patetičnom tonu, a sad je na dečkima da se pokušaju odmaknuti od brzopotezne slave i počnu graditi karijere, poput Natali Dizdar, strpljivo i pametno.