MUKE PO TAMARI

Bogata nasljednica ovom je fotografijom razbjesnila mnoge

09.02.2017 u 19:21

Bionic
Reading

Zbog objave samo jedne fotografije, na kojoj doji svoju trogodišnju kći Sophiju, 32-godišnja bogata nasljednica našla se na meti hejtera, koji smatraju kako nije primjereno tako veliko dijete više dojiti. Tamara Ecclestone odgovorila je dušebrižnicima novom fotografijom uz poruku kako je zaista ružno što osuđuju tako lijepi i intimni čin mame i djeteta

Samo jednom fotografijom, na kojoj doji svoju trogodišnji kći Sophiju, bogata nasljednica Tamara Ecclestone izazvala je burnu raspravu na svom Instagram profilu. Više od petstotina komentara našlo se ispod stilizirane fotografije, od onih koji podupiru njezinu želju da čim duže doji svoju kćer, do onih koji su zgroženi činjenicom da još uvijek doji, ali i da to javno prikazuje.

Ova fotografija izazvala je burnu raspravu na Instagramu

Kada je riječ o dojenju u javnosti, uvijek se vode žustre polemike. I dok je normalno da žena šeće plažom u toplesu i slično, intimni trenutak dojenja ne sviđa se mnogima, a žene koje to rade često budu na udaru negativnih komentara. 32-godišnja bogatašica nije ostala imuna na komentare, stoga je samo nekoliko sati nakon objave prve fotografije, objavila i drugu iz istog seta, za koju je zaslužna fotografkinja Ivette Ivense, koja je Tamaru fotografirala za svoju foto knjigu 'Breastfeeding Goddesses'.

Svim hejterima, Tamara je odgovorila novom fotografijom

Tamarine fotografije naći će se u foto knjizi o mamama dojiljama

'Osjećam se tako tužno da u današnjem vremenu, u svijetu u kojem živimo, čin dojenja djeteta može izazvati takve hejterske komentare ogorčenih ljudi. Čudi me da dojilje prolaze kroz takve ružne stvari, samo zato što doje svoju djecu. Ja nikada ne bi rekla nekome da maknu djetetu bočicu ili da im daju zamjensko ili kravlje mlijeko da piju, niti te majke osuđujem. Podupirem sve majke, bez obzira na sve, a ova mržnja je tako ružna. Nadam se da će u vrijeme kada Fifi postane majka, ljudi napokon postati normalni kada je riječ o dojenju i da  fotografije na kojima majka doji svoje dijete neće izazivati takve ružne komentare i reakcije. Za mene je na ovoj fotografiji samo ljubav i neugodno mi je kada vidim koliko ona ljutnje potiče u nekim ljudima', napisala je Tamara Ecclestone ispod fotografije, koja je ponovno izazvala raspravu.

Happy New Year from us to you ?

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Tamara Ecclestone i Jay Rutland s kćerkicom Sophie