OVO JE MAX

Blizanci Jennifer Lopez proslavili 15. rođendan; Emmu još i imamo prilike vidjeti, no njezinog samozatajnog brata baš i ne

23.02.2023 u 15:28

Bionic
Reading

Latino diva objavila je dirljiv video kojim je obilježila 15. rođendan svojih blizanaca, Emme i Maxa, koje je dobila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem

Koliko je vezana uz svoje blizance, Emmu i Maxa, latino diva Jennifer Lopez nikada nije krila, no ono što se trudila od njihovog rođenja je da ih makne čim dalje od medijske pažnje. Stoga i ne čudi da su fotografije i snimke blizanaca prava rijetkost, iako se u posljednje vrijeme Emma sve češće može vidjeti u šetnji s majkom i njezinim novim suprugom Benom Affleckom, ali i njegovom djecom.

Ipak, 15. rođendan blizanaca, koje je Jennifer Lopez dobila s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, bili su savršena prigoda da latino diva objavi video sastavljen od snimki i fotografija nastalih kroz godine, a kojima je na najljepši mogući način obilježila ovu posebnu prigodu.

U videu su snimke nastale tijekom zajedničkih odmora, s nastupa s pozornica, ali i trenuci poput onih na kojima se vidi kako su se blizanci zbližili sa svojim očuhom Benom Affleckom, a sve uz pjesmu Taylor Swift 'Fifteen (Taylor's Version)'.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Sretan rođendan mojim prekrasnim, briljantnim kokosićima. Jako sam ponosna na vas oboje u svakom pogledu. Donijeli ste nevjerojatno puno sreće u moje srce i dušu. Volim vas uvijek i zauvijek', stoji pored videa u kojem smo nakon dugo vremena imali prilike vidjeti i Maxa, koji se uistinu rijetko pojavljuje.

Ova objava mnoge je iznenadila, budući da u posljednje vrijeme u većini slučajeva objavljuje stvari vezane uz svoj brak s Benom Affleckom ili poslovne pothvate.

SRETNA OBITELJ

Dok je njezin bivši suprug slavio svoj četvrti brak, Jennifer Lopez je s Benom Affleckom i djecom snimljena u šetnji

Pogledaj galeriju

Jedino što je podijelila s javnošću je da su 16. siječnja u njihov dom uselila i sva njihova djeca - njezini blizanci Emme i Max te Affleckova djeca iz braka s Jennifer Garner, Violet (17), Seraphina (14) i Samuel (10).