JENNIFER I BEN

Kako je nastao Bennifer? Bili su 'it' par 2000-ih, a njihov utjecaj ni danas nije ništa manji

14.02.2023 u 06:40

Bionic
Reading

Prije dvadeset godina svijet je ludio za Affleckom i Lopez, a nakon dvadesetogodišnje pauze čini se da je njihova obnovljena ljubavna veza danas je popularnija no ikad. Njihova pojavljivanja na crvenim tepisima i glamuroznim događanjima svaki put izazivaju sve veći interes javnosti, a njihovo ponašanje i bračne trzavice oduvijek su materijal o kojem se govori

Čini se da je sve što je nekoć bilo in danas još više u centru pozornosti. Modni trendovi s kraja prošlog tisućljeća dominiraju modnim pistama i uličnom modom, ponovno se snimaju romantične komedije, a opet su se spojili i parovi koji su nekoć bili omiljeni javnosti. Ben Affleck i Jennifer Lopez prije 20 godina bili su jedan od najutjecajnijih među njima, a njihov romantični povratak jedno drugome dočekan je ovacijama fanova diljem svijeta.

Glumac je upoznao Jennifer Lopez na setu filma 'Gigli', američke romantične komedije koja, usprkos poznatim imenima, nije ostvarila očekivani uspjeh. Ipak, nije sve oko ovog filma neuspjelo jer je na kraju spojio glavne glumce na privatnom, ali i još jednom poslovnom planu.

Godine 2002. potpisali su ugovor za film 'Djevojka iz Jerseyja', a šuškanja o simpatijama među njima postala su sve glasnija i glasnija. Iako su snimali romantične komedije, njihov privatni život s vremenom je bio sve više nalik jednoj od njih. Ambiciozna glumica i pjevačica tada je još uvijek bila u braku s Chrisom Juddom, a Bennifer se skrivao od javnosti sve dok rastava nije finalizirana.

  • +10
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: PHOTOlink / Everett / Profimedia

Affleck nije trošio vrijeme pa je ubrzo zaprosio Lopez ekstravagantnim prstenom s ružičastim dijamantom, a njihovoj ljubavnoj sreći nije se vidio kraj. Međutim samo nekoliko dana prije vjenčanja javnost je šokirala vijest o otkazivanju dana koji su svi iščekivali.

Priznali su da osjećaju veliki pritisak medija te dodali: 'Počeli smo osjećati da bi duh onoga što je trebao biti najsretniji dan u našim životima mogao biti ugrožen. Osjećali smo da bi ono što je trebao biti radostan i sveti dan moglo biti pokvareno za nas, naše obitelji i naše prijatelje.'

Ono što je trebala biti samo odgoda završilo je kao otkazivanje svadbe... Bar se tako tada smatralo. Odgoda je možda potrajala dvadesetak godina, no u ljeto 2022. obožavatelji su konačno došli na svoje!

Nakon propalih brakova obje strane i nekoliko propalih veza - Jennifer Lopez i Ben Affleck u proljeće 2021. ponovno su se počeli intenzivnije družiti, a već u svibnju obradovali su obožavatelje objavom na Instagramu kojom su potvrdili da su ponovno u vezi.

Godinu dana poslije Affleck je ponovno postavio veliko pitanje svojoj ljubavi iz mladih dana, a ovaj put ružičasti dijamant zamijenio je zelenim, pomno odabravši boju koju Lopez smatra svojom srećonošom.

U srpnju i kolovozu pripremili su dva vjenčanja; prvo na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu, a drugo pred velikim brojem prijatelja i članova obitelji na imanju u vlasništvu Afflecka.

  • +9
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Planet / Profimedia