svi su gledali u nju

Blistala je: Djevojka Gorana Bogdana snimljena u večernjem izlasku

06.10.2023 u 20:12

Bionic
Reading

Jedna od najtraženijih glumica u Srbiji, Jovana Stojiljković usprkos velikoj popularnosti ne želi se previše eksponirati u javnosti. No 'uhvaćena' je na crvenom tepihu beogradskom Festivalu drame i serija gdje je dobila nagradu 'Milena Dravić' za najbolju glavnu žensku ulogu u filmu 'Vera'

Jovana Stojiljković domaćoj publici poznata po serijama 'Senke nad Balkanom', 'Južni vetar', 'Jutro će promeniti sve', 'Područje bez signala', a i kao djevojka našeg glumca Gorana Bogdana.

Osim nagrade za ulogu Vere Pešić (srpska Mata Hari, špijunka iz Leskovca) u Domu omladine ponijela je i titulu sjajno odjevene dame. Od glave do pete se pojavila u crnom boju, a kombinaciju je podigla efektnim zlatnim šalom sa šljokicama kakav je ranije isfurala za premijeru. Za tu prigodu lijepa glumica odabrala je odijelo koje se sastojalo od crnog sakoa i crnih hlača sa širokim nogavicama, crnog topa i Versace cipelama s platformom.

Za vezu nje i Gorana Bogdana saznalo se 2019., a početkom 2020. se proširila vijest da su prekinuli. Ipak, nakon toga je par uplovio skupa u Novu, 2022. godinu u društvu Rade Šerbedžije i prijatelja. U prosincu 2021. se pričalo da su u vezi i da ih je serija 'Područje bez signala' opet spojila.

  • +3
Jovana Stojiljković Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

Par svoj privatni život nije spreman dijeliti s javnosti. Budući da su uspješni umjetnici, logično je da ne mogu izbjeći premijere i crvene tepihe. Rijetko na njih dolaze skupa, što ne znači da nisu jedno drugome najveća podrška. Naime, Jovana je izjavila da 'svaki put kad je u nedoumici, ako nije sigurna je li uloga za nju, voli se posavjetovati sa svojim dragim i uvijek želi čuti njegovo mišljenje'.