Ne odvajaju se

Ljubav i dalje cvjeta: Goran Bogdan u izlasku s djevojkom, glumicom Jovanom Stojiljković

27.02.2023 u 10:00

Bionic
Reading

Naš proslavljeni glumac i miljenik žena, već dulje vrijeme je u vezi s kolegicom iz Srbije, Jovanom Stojiljković, no rijetko ih se ima prilika vidjeti skupa u javnosti

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković nakon duljeg vremena su snimljeni zajedno. Naime, par čija je romansa počela 2019., stigao je na svečano otvorenje 51. Festa u Beogradu.

Krajem 2021. godine svojoj ljubavi su dali drugu šansu ponovno se zbliživši na snimanju serije u Hrvatskoj, tek nekoliko mjeseci nakon što su prekinuli. Podsjetimo, upoznali su na snimanju serije redatelja Dragana Bjelogrlića 'Senke nad Balkanom', a zajedno su se pojavili na nekoliko događaja.

Poznato je da domaći glumac nikad ne priča o svom privatnom životu, baš kao i njegova 11 godina djevojka koja nam je svojedobno ipak otkrila pokoju informaciju na temu ljubavi.

'Puna sam ljubavi. I volim govoriti o njoj. (smijeh) Ali u medijima ne volim govoriti o svojoj intimi. Mislim da je to nepotrebno. Za mene nešto toliko veliko i osobno staviti u nekoliko rečenica u intervjuu ili govoriti o tome u javnosti, to mi djeluje nedovoljno i pogrešno. Jednostavno to nisam ja', ispričala je Jovana ranije za tportal.

Goran Bogdan Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Amir Hamzagic/ATAImages/PIXSELL