NA ISTOJ SVEČANOSTI

Bliski susret princa Harryja s bivšom djevojkom: A gdje je Meghan?

06.12.2017 u 10:51

Bionic
Reading

Najpoznatiji britanski zaručnici, princ Harry i Meghan Markle već su tjednima u središtu medijske pažnje pa se pomno prati svaki njihov korak. Tako nikome nije promaknuo trenutak u kojem su se, nakon dugo vremena, na istom događaju zatekli princ i njegova bivša djevojka Cressida Bonas

Na svečanom okupljanju brojnog britanskog plemstva u crkvi sv. Luke pojavio se i trenutno medijima najzanimljiviji princ Harry, ali bez pratnje svoje lijepe zaručnice Meghan Markle. 

Međutim ostatak ženskog dijela kraljevske obitelji stigao je, i to u vrlo glamuroznom tonu. Tako su ovom prilikom vojvotkinja Camilla i trudna Kate Middleton nosile tijare, koje se nose samo zbog najznačajnijih događaja u zemlji. 

  • +2
Kate Middleton i vojvotkinja od Cornwalla, Camilla Parker Bowles Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Najzanimljivija gošća tog je dana zasigurno bila i Cressida Bonas, bivša djevojka princa Harryja, s kojom se razišao prije tri godine.

  • +17
Princ Harry i Cressida Bonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa 28-godišnja britanska glumica došla je u društvu majke Mary-Gaye Curzon te su obje bile vrlo lijepo dotjerane. Dok je Cressida izabrala trenutno vrlo popularni materijal, baršun, u efektnoj plavoj boji, njezina majka opredijelila se za klasičnu tamnoplavu verziju. 

Fatalni susret bivših partnera dogodio se samo tjedan dana nakon objave zaruka. Cressida je godinama bliska prijateljica s prvim rođakinjama princa Harryja, princezama Beatrice i Eugenie, pa će ovakvih susreta sigurno biti još mnogo u budućnosti. Kako će na to reagirati Meghan, ostaje tek vidjeti.