girl power

Blanka Vlašić proslavila rođendan u najboljem društvu

09.11.2021 u 12:54

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih hrvatskih atletičarki nakon osvojenih čak 12 europskih, svjetskih i olimpijskih medalja, ove godine je službeno objavila kraj uspješne atletske karijere. Najavila je da će ostati zauvijek povezana sa sportom ali na drugačiji način te da se raduje životu poslije sporta. Ovih dana proslavila je 38. rođendan

Svako malo Blanka Vlašić na svom Instagram profilu objavi fotografije i video snimke s veselih druženja ili putovanja s bacačicom kladiva Ivanom Brkljačić. Upravo s njom je proslavila i svoj veliki dan.

Djevojke su se zabavljale u zagrebačkom restoranu gdje su uživale u finim zalogajima i zdravici, a Blanka je ispričala što joj je Ivana darovala za rođendan. Odvela ju je u zlatarnu, a ona je izabrala naušnice, zlatne ringove kakvih već ima nekoliko i kakve često nosi.

Slavna Splićanka je nedavno izjavila kako ništa u životu ne bi mijenjala jer ju je život naučio kako se sve događa s razlogom. Svaki uspjeh i neuspjeh ju je, kazala je, naučio jednu važnu lekciju, a 'Bog ju je blagoslovio bogatom karijerom i nema potrebe osvrtati se preko ramena, sve je bilo jako, jako dobro'.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL