TEAM BUILDING

Dobre zabave nikada joj ne nedostaje: Evo kako Blanka Vlašić provodi slobodno vrijeme

27.10.2021 u 11:14

Bionic
Reading

Početkom rujna hrvatska rekorderka u skoku u vis Blanka Vlašić primljena je u Kuću slavnih atletskog mitinga u Bruxellesu, a nakon povratka u Hrvatsku vratila se svakodnevnim obavezama. Sada je na svom Instagram profilu otkrila je kako provodi slobodno vrijeme

Prošlo je gotovo devet mjeseci otkako je jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica u povijesti objavila kako odlazi u sportsku mirovinu, a za sva svoja postignuća primila je i posebno priznanje i to početkom rujna. Naime, na posebnoj svečanosti uoči 45. izdanja Memoriala Van Damme, Blanka Vlašić primljena je u Kuću slavnih atletskog mitinga u Bruxellesu, a zajedno s njom tog je dana priznanje dobio i i svjetski rekorder u skoku u dalj Mike Powell.

'Velika mi je čast što sam primljena u Kuću slavnih jednog od najdugovječnijih atletskih mitinga na svijetu. Drago mi je da su direktor i organizatori mitinga prepoznali moje rezultate ostvarene na Memorialu Van Damme. Posebna mi je čast što sam u Kuću slavnih mitinga u Bruxellesu ušla zajedno s Mikeom Powellom, koji je ikona svjetske atletike i čiji je svjetski rekord u skoku u dalj nedodirnut već 30 godina', izjavila je tada Blanka Vlašić koja se povratkom u Hrvatsku vratila svojim svakodnevnim obavezama.

A kako bi se odmorila malo od svega, ovih je dana s ekipom otišla na team building u Liku i to je otkrila putem svog Instagram profila. A osim što se spustila zip lineom, Blanka je isprobala i pucanje u metu puškom, a potom i lukom i strijelom.

Blanka se, kako se može vidjeti i po fotografijama i snimkama, dobro zabavila, a potom je i istaknula kako je ovo za nju najbolji način zabave.

  • +9
Blanka Vlašić Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT