LJUBAV SE LJUBAVLJU VRAĆA

Blanka Vlašić se prisjetila trenutka koji joj je zauvijek promijenio život

30.08.2021 u 21:14

Bionic
Reading

Jedna od najboljih skakačica u vis svih vremena i jedna od najboljih hrvatskih sportašica udomila je kujicu Rozu početkom kolovoza 2019. godine, koju je HGSS spasio iz jame u mjestu Dobrinče. Kad je vidjela snimku tog spašavanja, kako je ranije opisala, poželjela je da se u njezinom domu izliječe te traume i da imaju lijepi suživot. Nerijetko na društvenim mrežama Blanka Vlašić pokazuje kako izgleda suživot s njezinim kućnim ljubimcem, a opisala je kako je izgledao njihov sudbinski susret

'Prije dvije godine Roza je spašena iz skloništa. Bila je uplašena, neuhranjena u vrlo lošem stanju. Danas je to drukčiji pas. Živi svoj najbolji život'. Sretne smo što smo prnašle jedna drugu', opisala je Splićanka na Instagram storyju, a u videu je pokazala kako je izgledao trenutak kad je shvatila da će je odvesti doma. Bivšoj atletičarki je to prvi pas.

Objema im je trebalo puno ljubavi, strpljenja i rada da se prilagode suživotu u stanu i gradskom ambijentu. Pratitelji su na Blankinom Instagram profilu među ostalim mogli vidjeti Rozu u simpatičnim epizodama, budući da od kad je stigla u svoj novi dom nije prestala bježati i preskakati sve moguće prepreke. Splićanka ju je 'pravdala' time što je Roza po prirodi znatiželjni lovac.

Podsjetimo, Blanka Vlašić se u travnju oprostila od sportske karijere te je upisala Katolički bogoslovni fakultet. Njezin kraj karijere bio je posebno emotivan, kako za nju, tako i za cijelu Hrvatsku.

  • +4
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL