u dobrom društvu

Blanka Vlašić našalila se na temu društvene distance

17.04.2020 u 14:11

Bionic
Reading

Nedavno je Blanka Vlašić izjavila kako se brzo naviknula na nove uvjete života te kako je karantena sve usporila kako bismo imali priliku zastati pred onim što nam je najvažnije. Poznata hrvatska sportašica i dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis svoje dane izolacije provodi u Splitu, a vesele je šetnje sa svojim psićem kojeg je udomila prošle godine

Blanka Vlašić već dulje vrijeme na svom Instagram profilu stavlja objave za plemenite svrhe, a sve manje pokazuje trenutke iz privatnog života. Ipak nije mogla odoljeti a da se ne našali na račun svoje šetnje sa kujicom Rozom i aktualne teme socijalne distance te je pokazala kako to izgleda u njihovom slučaju.

Nakon što su Zagreb pogodila dva snažna potresa Blanka je pokrenula crowdfunding kampanju Sportaši za Zagreb s ciljem poticanja što više sportaša da na svojim društvenim mrežama potaknu svoje kolege i pratitelje da se priključe kampanji i doniraju sredstva za pomoć glavnom gradu Hrvatske.

'Sport mi je dao puno više od samih medalja, golemo iskustvo, i sada želim ići u tom smjeru. Ta transformacija od toga da si vrhunski sportaš pa se umiroviš - a to se dogodi u jednom danu, i cijeli život kakav si živio najednom postane posve drugačiji, više nemaš svoj raspored, više nemaš obveza - izgleda kao i kada pomorac siđe s broda, pa je izgubljen. Jako je važna ta tranzicija, da se čovjek lakše snađe', ispričala je nedavno za tportal.

View this post on Instagram

😘

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official) on

Ovo su preventivne mjere koje možete poduzeti za zaštitu od koronavirusa: