EMOTIVNE VIDEO PORUKE

Blanka Vlašić, Ivica Kostelić, Iva Majoli, Ivana Brkljačić… U akciji ‘Sportaši za Zagreb’ dosad je prikupljeno gotovo 150 tisuća kuna

05.04.2020 u 14:12

Bionic
Reading

Nedugo nakon razornog potresa u Zagrebu u akciju pomoći ljudima i pomoći u obnovi grada uključili su se poznati sportaši, a Blanka Vlašić je na svom profilu na Instagramu istaknula neke od emotivnih poruka svojih kolega i kolegica

Nakon proslavljenog skijaša Ivice Kostelića, koji se odmah odlučio uključiti u akciju te je pokrenuo kampanju za skupljanje donacija, iz Splita je emotivnu poruku poslala i proslavljena atletičarka Blanka Vlašić koja je među prvima krenula s kampanjom 'Sportaši za Zagreb'.

Blanka Vlašić tako je još jednom podsjetila da je u tijeku akcija prikupljanja donacija što je i stavila u opis videa koji je objavila na Instagramu. U sklopu snimke vidjet ćete emotivne poruke Ivice Kostelića, Ive majoli i drugih aktivnih i umirovljenih sportaša.

U sklopu humanitarne akcije koju je pokrenula Vlašić dosad je prikupljeno gotovo 150 tisuća kuna, a detalje akcije možete pronaći na ovom linku.

Podsjetimo, prema podacima u Zagrebu je nastradao veliki broj zgrada i kuća u centru grada te onih nedaleko epicentra potresa. Mnogo ih je prilično oštećeno, a neke više nisu sigurne za život zbog čega su ljudi potražili drugi smještaj. Posebno su nastradale neke zgrade od povijesnog i kulturnog značaja kojima je potrebna hitna sanacija.