MODNI MARATON

Kraljica presvlačenja: Blake Lively u manje od 24 sata zablistala u pet različitih stajlinga

29.01.2020 u 10:27

Bionic
Reading

Više od godinu dana prošlo je od posljednje velike promotivne turneje glumice Blake Lively. Ovoga tjedna zvijezda serije 'Tračerica' trijumfalno se vratila u središte pozornosti u svrhu promocije svoje nove drame 'The Rythm Section'

U jednom danu ova poznata američka glumica iskoračila je ne u jednom već u pet stajlinga – pet kao broj odjevnih kombinacija koju većina ljudi nosi tijekom radnog tjedna.

  • +6
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svoju modnu paradu na ulicama New Yorka, Lively je započela kombinacijom retro balonera, kožnih rukavica i trendovskih čizmi s vezicama dok je svoju dugu, plavu kosu oblikovala frizurom u maniri 40-ih godina.

U večernjim satima na svečanoj premijeri svog novog filma zablistala je u baršunastom modelu haljine s potpisom dvojca Dolce & Gabbana, a spomenutu kreaciju stilizirala je visokim čizmama Christiana Louboutina, kožnim rukavicama do lakta i nakitom u znaku efektne ogrlice Lorraine Schwartz s 50- karatnim zelenim smaragdom.

  • +3
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Nakon svečane premijere Blake je visokim čizmama Christiana Louboutina pridružila cvjetni model košulja-haljine dok je frizuru punđe zamijenila u prilog blagim valovima.

Sljedećeg jutra Blake je započela turneju po TV studijima otvorivši ju kombinacijom u boji senfa s potpisom modne kuće Fendi, a koja je uključivala hlače visokog struka, svjetlucavi džemper s v-izrezom, bijelu košulju, trendovske combat čizme i baloner.

Prilikom gostovanja u emisiji Good Morning America, zvijezda serije 'Gossip Girl' viđenu kombinaciju u boji senfa zamijenila je plavim u znaku popularnog teddy kaputa s potpisom luksuznog talijanskog brenda Max Mara. Uz njega je kombinirala lepršavu cvjetnu haljinu u plavim tonovima i naizgled nespojive crveno-crne cipele s platforma petom i svjetlucajućom, srebrnom kapicom koje, poput viđenih čizmi, potpisuje slavni Christian Louboutin.