ZABAVAN PAR

Blake Lively odgovorila na suprugovo zadirkivanje zbog izlaska na Super Bowl

13.02.2024 u 22:21

Bionic
Reading

Poznata glumica Blake Lively jučer se našla na popisu poznatih ličnosti koje su prisustvovale Super Bowlu, a u društvu Taylor Swift nije mogla proći nezamijećeno

Blake Lively i Ryan Reynolds poznati su kao cool par Hollywooda. Svojim fora odjevnim kombinacijama, listom popularnih prijatelja i uspješnim projektima postali su jedan od najzanimljivijih parova u svijetu poznatih i slavnih, no ništa ih ne ističe tako kao njihove pošalice. Par je poznat po svom neprestanom zadirkivanju na društvenim mrežama, a istom smo svjedočili i jučer.

Nakon što je Blake Lively bila jedna od glavnih zvijezdi Super Bowla sjedeći i uživajući u napetoj utakmici u društvu Taylor Swift, Reynolds je osvojio Instagram objavivši svoju fotografiju ispred televizije.

Pozirajući uz televizor na kojem je fotografija trailera njegovog nadolazećeg filma 'Deadpool & Wolverine' Reynolds je napisao: 'Jesu li svi vidjeli trailer 'Deadpoola'? Je li itko vidio moju ženu?'

Na taj je način itekako skrenuo pozornost na film u kojem je glavna zvijezda, a sada mu se šaljivom dosjetkom pridružila i supruga.

'Dragi, doma sam', napisala je Blake pozirajući uz televizor s likom Deadpoola odjevena u široke traperice i New Balance tenisice.

  • +5
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia