HUMORISTIČAN PAR

Blake Lively ne propušta priliku javno osramotiti supruga i usput sve nasmijati

24.10.2019 u 14:24

Bionic
Reading

Slavna glumica Blake Lively i njezin suprug Ryan Reynolds njeguju intimnu tradiciju, popularno zvanog, trolanja na društvenim mrežama prilikom važnih obljetnica, rođendana i uspomena. Novu priliku kako javno osramotiti svog voljenog partnera sada je dobila lijepa plavuša

Iako je trenutno vrlo okupirana majčinskim obvezama, jer je prije nekoliko dana po treći puta postala majka i podarila još jedno dijete svom voljenom suprugu Ryanu Reynoldsu, glumica Blake Lively nije izgubila smisao za humor i uvijek nađe vremena za najdraže.

Tako je u srijedu navečer razveselila vojsku svojih obožavatelja na društvenim mrežama, kada je tradicionalno u šaljivom tonu poželjela suprugu sretan 43. rođendan. Uz fotografiju na kojoj pokazuju svoju spontanu stranu, Blake suprugu gura prst u nosnicu, a Ryan negoduje.

'Izabrala sam dobru footgrafiju', napisala je poznata plavuša i nasmijala preko tri milijuna ljudi. Nastavila je tako nepisanu tradiciju poznatih supružnika koji jedno drugome rado smještaju spačke na društvenim mrežama.

U priču se vrlo rado uključila i Ryanova kolegica Salma Hayek koja je odlučila objaviti fotografiju na kojoj je ona ispala fantastično, dok je glumac ostao manje fotogeničan na istoj.

'Da, Ryan dobro vidiš, koristim tvoj rođendan da objavim fotografiju na kojoj ja ne izgledam loše, dok ti izgledaš kao da te voda donijela. Isto tako koristim ovu priliku da te podsjetim da mi još nisi poslao bocu svog džina, koju si obećao još za moj rođendan koji je bio prije dva mjeseca, a koja nikada nije stigla', našalila se Hayek.