ZA DAN OČEVA

Nina Badrić sve je dirnula emotivom posvetom ocu: 'Najbolji čovjek kojeg sam ikad upoznala'

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 20.03.2022 18:52
  • Objavljeno 20.03.2022 u 18:52
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

U povodu Dana očeva Nina Badrić i ove se godine dirljivom objavom prisjetila oca Sime od kojeg se oprostila 2014. godine

‘Najbolji čovjek kojeg sam ikad upoznala bio je moj tata. Bio mi je najveća podrška u svemu bio je sama dobrota i čovjek blagih riječi i mekog srca’, započela je svoju objavu pjevačica uz fotografiju oca na kojoj roštilja na balkonu.

'Jako puno mi nedostaje…da šutimo, prošećemo parkom ili da mi bane ujutro u stan, skuha kavu i čeka da se probudim. Ova slika je iz jedne nedjelje baš kao što je ova danas. Uvijek mi je ponos kad mi kažu da sam ista tata. Tata neopisivo te voli tvoja 'vrijedna pčelica'….dok se ne sretnemo jednom opet, čuvam te u svemu’, zaključila je.

S voljenim ocem, Nina se oprostila 23. kolovoza 2014. godine, a zbog navedenog se nakratko povukla iz javnosti.

pjevačka i MODNA DIVA

[FOTO] Kradljivica pogleda: Nina Badrić privlačila pažnju u ružičastoj, nikad kraćoj haljini

Pogledaj galeriju
7

‘Svatko tko je izgubio nekoga tko mu je dio obitelji zna koliko je to teško i bolno. Svatko tko je to prošao zna da je to kao otkidanje jednog dijela sebe. S obzirom da ja vjerujem da negdje gore postoji neki savršeniji život, vjerujem da ćemo se svi opet jedanput zagrliti gore. Tako da, u tom smislu, zahvalna sam što sam svog oca mogla voljeti 73 godine, odnosno on mene 42 godine i ja pamtim te lijepe trenutke', otkrila je za InMagazin nedugo nakon očeve smrti.