ne odvajaju se

Nisu marili za tuđe poglede: Poljupci i ples Tare Thaller i dečka u izlasku

12.02.2024 u 12:23

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica i njezin mentor iz showa 'Ples sa zvijezdama' nakon završetka showa i njezinog razvoda od bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinje, postali su par. Otkako se doznalo za njihovu vezu, na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije i videa

Proteklog vikenda zabavljali su se u zagrebačkom klubu, u kojem Mateo Cvenić inače zna nastupati. Tara Thaller je pokazala kako je izgledao taj provod.

Na jednoj od fotografija zagrljeno su pozirali, a s lica im ne silaze osmjesi. Na drugoj fotografiji se može vidjeti glumicu kako pozira uz ogradu s pogledom na pozornicu, a u videu je pokazala kako se vesele te je pao i strastveni poljubac u separeu.

Podsjetimo, brak Tare i Farisa Pinje bio je otov kad je shvatila da kroz život želi koračati s osječkim plesačem i koreografom. Kako je Tara ranije otkrila, s Mateom je kliknula čim su se upoznali, a tijekom sezone su se odlično slagali i postali prijatelji te im nije bilo ni na kraj pameti da će se i ljubavno spojiti.

  • +3
Tara Thaller Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic