Leonardo Sigali

Bivši Dinamovac sa suprugom Hrvaticom i bebom prošetao Zagrebom

01.06.2019 u 17:54

Bionic
Reading

Leonardo Sigali, nogometaš koji je početkom prošle godine dres Dinama zamijenio s dresom nogometnog kluba Racing u rodnoj Argentini, prošetao se u subotu zagrebačkom špicom u društvu supruge Elene Kanaet i njihove sedmomjesečne kćerkice Chloe

Sigali je u Dinamu proveo tri i pol godine, a svojom profesionalnošću i osobnošću stekao je brojne obožavatelje pa je vijest o odlasku argentinskog braniča s Maksimira dočekana s tugom.

'Svi su bili jako dobri prema meni od prvog dana. Stekao sam tu puno prijatelja, svi su mi pomagali i danas sam podjednako tužan i sretan. Svi znate da mi je cura Hrvatica, sigurno ću se vraćati u Hrvatsku. Pola srca mi ostaje u Hrvatskoj', rekao je tada na tečnom hrvatskom jeziku Leonardo.

Curu Hrvaticu, Elenu Kanaet, Sigali je upoznao na proslavi njezinog 20. rođendana i među njima se nešto kasnije razvila ljubav.

Kad je napustio klub u Maksimiru, Elena je s Leonardom optutovala u Argentinu, gdje su se i vjenčali krajem rujna prošle godine.

View this post on Instagram

Para Siempre! ❤️❤️❤️

A post shared by Elena Kanaet (@ellenakanaet) on

Leonardo i Elena početkom studenog postali su roditelji, a svojoj djevojčici dali su ime Chloe.

Prije tri dana bivši Dinamov branič u društvu svojih najdražih proslavio je 32 rođendan, i tom prigodom na Instagramu napisao koliko mu znači supruga Elena.

Leonardo Sigali i Elena Kanaet u šetnji špicom Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić

'Rođendan s mojom ljubavi Elenom Kanaet i našom Chloé. Volim te prekrasna moja. Hvala ti na svemu što si mi pružila u ovoj sjajnoj godini, kako profesionalno, tako i u mom osobnom životu', napisao je Leonardo i osim supruzi zahvalio i roditeljima, prijateljima i rodbini koji su ga podržali.

'Želimo ti da si nam zauvijek ovako sretan i zdrav! Uvijek smo tu za tebe!', odgovorila mu je na svom Instagramu supruga.