MARIA SHRIVER

Bivša supruga Arnolda Schwarzeneggera šokirala izgledom; svi se pitaju što je to napravila s licem

26.08.2022 u 09:27

Bionic
Reading

Maria Shriver snimljena je prije svega dvadesetak dana u izlasku i tada ništa nije bilo čudno, no posljednjim fotografijama zgrozila je javnost i zaprepastila svojim izgledom lica

Kada je početkom kolovoza snimljena u zapadnom Hollywoodu kako se sastaje s prijateljima na večeri, 66-godišnja Maria Shriver nije izazvala previše pažnje. Kao i uvijek, izgledala je dotjerano i sofisticirano. No bivša supruga Arnolda Schwarzeneggera sada je ponovno uočena u javnosti, a ovoga puta zaprepastila je izgledom.

Njezino lice nije izgledalo kao njeno, a upravo zbog toga svi se pitaju što je to učinila. Neki tvrde da je to rezultat korištenja botoksa, koji je sada popustio, a nepripremljena Maria nije očekivala paparazze.

Do izražaja su došle njezine bore, koje za njezinu dob ne bi bile ni čudne, no s obzirom na to da ih do sada nismo vidjeli u toj mjeri, očito je da je riječ o popuštanju filera u mišićima lica.

Inače, Shriver je javnosti poznata i kao nećakinja Johna F. Kennedyja, a 1986. udala se za Schwarzeneggera, s kojim je dobila četvero djece - Katherine (32), Christinu (31), Patricka (28) i Christophera (24). Razvod je finaliziran prošle godine, iako su i Arnold i Maria u međuvremenu imali druge partnere.