uspomena iz 90-IH

Kakva ekipa: Fani Čapalija se starim fotografijama ne prestaje vraćati u prošlost

08.06.2021 u 13:25

Bionic
Reading

Nema onog tko ne pamti njezin legendarni 'It's OK' na izboru za Miss svijeta davne 1993., kada je ušla u top pet najljepših žena svijeta, no unatoč mogućoj blistavoj karijeri, izabrala je jednostavniji, mirniji život u Dalmaciji. Bivša Miss Hrvatske ipak je nakon dugo vremena pokleknula društvenim mrežama, a na njezinom profilu u posljednje vrijeme najviše se mogu vidjeti upravo fotografije iz vremena kada je bila pod svjetlima reflektora

Ovog puta Fani Čapalija je svoje pratitelje oduševila prizorom nastalim devedesetih godina, na kojoj dobro raspoložena pozira u društvu nekadašnjih misica, Brankom Krstulović i Elenom Šuran Banović.

'Neka divna prošla vremena s predivnim ženama', opisala je fotografiju a lijepi komentari stižu sa svih strana. Sudeći prema prijašnjim fotografijama, Fani je očito posebno nostalgična prema vremenima kad je ponijela titulu najljepše Hrvatice.

'Kroz život nam prođu brojni ljudi, pogotovo kada se događaju lijepe stvari. No kako je život satkan i od ružnih trenutaka, tek tada spoznate tko su vam pravi prijatelji, a na prvome mjestu tu je obitelj', izjavila je Fani ranije za Story odgovarajući na pitanje s kim se danas druži.

Fani Čapalija Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL