neugodno pitanje

Bivša kandidatkinja The Voicea zaskočila Vannu: 'Zašto ste me izbacili?'

22.01.2024 u 15:25

Bionic
Reading

Iako Vanna ističe koliko je teško donositi odluku o prolasku ili ispadanju kandidata kojima njezine riječi često mogu utjecati na samopouzdanje, ali i na glazbenu sudbinu, jedna se njezina kandidatkinja odlučila suočiti s Vannom te ju izravno pitati za razloge zbog kojih je izbačena

Glazbeni show 'The Voice' uvijek podijeli publiku: neki slave prolazak svog favorita, a drugi negoduju smišljajući teorije zašto je baš njihov omiljeni kandidat napustio show. Isto se događa i ove godine, a svoje je nezadovoljstvo sada iskazala i bivša kandidatkinja koja je Vannu zaskočila postavivši joj škakljivo pitanje!

'Mentorice, zašto ste me izbacili?', upitala je Laura Sučec svoju mentoricu Vannu koja je pitanjem ostala vidno zatečena, no uspješno se snašla odgovorivši: 'Zato što sam imala za tebe bolji plan.'

Video je završio Laurinim ironičnim smijehom koji je dao naslutiti da mentorici nije povjerovala na dan razlog zašto je ipak odabrala u show voditi Sergeja.

Premda je Sergej Božić bio favorit mnogih od prve emisije te je svojim izvedbama nerijetko izazivao moćne emocije gledatelja i slušatelja, studentica Glazbene akademije koja je show napustila u četvrtfinalnoj emisiji očito se nije složila s mišljenjem Vanne, ali i Sergejevih navijača.

Laura je također sudjelovala na svečanoj polufinalnoj emisiji showa za koju je, za razliku od ostalih kandidata, odjenula ružičastu trenirku i ružičaste sunčane naočale. Iako ovaj put nije pjevala, podršku natjecateljima sa svojim je kolegama pružala iz backstage-a u kojem je vladala napeta atmosfera iščekivanja odabira ovogodišnjih finalista!

U polufinalnoj emisiji svoje su finale izborila četiri kandidata koja će svoje pjevačke snage odmjeriti ove snage. Tim Dino predstavlja Ana Širić, tim Urban Jakov Peruško Rihtar, tim Gobac Luka Novokmet, a tim Vanna Martin Kosovec.

  • +10
Polufinale 'The Voice' Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro / HRT