ONA JE SVE

Martina Tomčić ima favorita u 'The Voiceu'; zbog njega je 23 puta okrenula jedan broj

21.01.2024 u 17:33

Bionic
Reading

Da je polufinalna emisija 'The Voicea' bile itekako gledana može se vidjeti i po društvenim mrežama poznatih. A jedna od onih koje su 'grizle nokte' do samog kraja bila je i Martina Tomčić, koja nije krila tko je po njoj pobjednik ove sezone

Na svom Instagram profilu operna diva i članica žirija 'Supertalenta' nije krila svoje oduševljenje jednim natjecateljem ovogodišnjeg 'The Voicea'.

Kako je bilo vidljivo iz screenshota njezinog mobilnog telefona, Martina Tomčić čak je 23 puta nazvala broj iza kojeg se krio natjecatelj Martin Kosovec, a osim toga glas mu je dala i mnogim SMS porukama.

Čini se kako je svojim slanjem i zvanjem Martina Tomčić doprinijela Martinovom sinoćnjem trijumfu, pa je on, nakon 'borbe' sa Sergejem Božićem, nastavio svoj put direktno u finale koje će se održati iduće subote.

Martinu Tomčić oduševio je 18-godišnji Martin Kosovec koji je izvedbom pjesme 'Unchained Melody', Righteous Brothersa, osvojio gledatelje.

  • +10
Polufinale 'The Voice' Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro / HRT

Inače, Martina je polufinalnu večer pratila u dobrom društvu - sa suprugom Ženjom Moskaljovom, kao i prijateljima, Lanom Klingor Mihić i Antom Mihićem. Za razliku od nje, bivša pjevačica Lana svoj je glas podarila Sergeju Božiću, no i sama je rekla kako Martina vidi kao pobjednika ove sezone.

Inače, Martinove izvedbe najslušanije su i najgledanije na YouTubeu, što samo govori koliko je svojim vokalnim sposobnostima očarao sve.