STEPHANIE GRISHAM

Bivša glasnogovornica otkrila kakva je Melania Trump iza zatvorenih vrata: 'Bila je genije za to da se odnosi divno prema ljudima koje zapravo nije niti najmanje podnosila'

15.10.2021 u 15:19

Bionic
Reading

Novi memoari bivše glasnogovornice Melanije Trump otkrivaju i javnosti nepoznatu stranu bivše američke prve dame. Stephanie Grisham je bez straha od osvete Trumpovih sve stavila na papir, a izdavači su jedva dočekali njezinih ruku djelo

Stephanie Grisham odlučila je s javnosti podijeliti svoju priču, baš onakva kakva je, bez imalo uljepšavanja i bez ikakve zadrške. Činjenica da je jedno vrijeme bila glasnogovornica tada prve dame Amerike Melanije Trump, dalo joj je priliku da zaviri iza zavjese i iz prve ruke vidi kakva je doista atraktivna Slovenka.

A sada je, kada se sve sleglo, sve stavila na papir i objavila u novim memoarima 'I’ll Take Your Questions Now: What I Saw in The Trump White House'.

Ono što je najviše sve zanimalo je da javnosti da uvid u sve što se događalo iza zatvorenih vrata, ali i da otkrije kakva je Melania Trump u stvarnosti, daleko od očiju znatiželjne javnosti.

'Ona je uistinu vrlo predana majka i provodi jako puno vremena sa sinom i svojim roditeljima. Upravo ta njezina nevjerojatna bliskost s roditeljima me očarala i za to joj skidam kapu. No, predugo je okružena tim Trumpovim likovima i obitelji, stoga se kod nje radi i o preživljavanju. Ona je dobra, iako to zvuči smiješno iz mojih usta, budući da i nije tako lijepo govorila o meni. No, kada ste u njezinom društvu, uvijek će vas ponudit kavom, vodom, napravit će sve da se osjećate ugodno', otkrila je Grisham i dodala kako, unatoč suprotnom mišljenju javnosti, Melania Trump ima odličan smisao za humor.

  • +30
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Andrea Hanks/White House / Zuma Press / Profimedia

'Bila je genije za to da se odnosi divno prema ljudima koje zapravo nije niti najmanje podnosila. Jako je dobra u tome, a isto je tako bila jako duhovita i iznimno dobra. Kada je to, naravno, htjela biti. A ako se ne složite sa svime što ona kaže, onda... Nije bila zla, ne kao njezin suprug, ali je poput njega bila tvrdoglava.'

Kako je rekla bivša glasnogovornica, u privatnom životu bila je jako otvorena, za razliku od službenih pojavljivanja kada se predstavljala kao mirna i tiha te je bilo glavno da dobro izgleda i da pozira iz boljeg profila. U knjizi je Grisham otkrila i kako je bila poprilično uvjerljiva u razgovorima sa suprugom te kako je imala način kojim bi ga uvjerila u nešto što ne smatra dobrim. Najčešće se to ogledalo u njegovim objavama na Twitteru ili službenim priopćenjima kada bi Melania ublažila neke njegove riječi. Na telefonu su znali provoditi sate, a ona bi ga uvijek nazvala kada bi nešto vidjela na vijestima vezano uz njega što nije odobravala.

U ČEMU JE TAJNA?

Zamrznute u vremenu: Ove slavne dame nisu ostarjele ni dana i tvrde da se nisu podvrgnule nikakvim estetskim zahvatima

Pogledaj galeriju

Upravo je svoju suprugu, prema njezinom mišljenju, najviše i slušao za boravka u Bijeloj kući. 'Mislim da oni imaju ravnopravan odnos i ona je do sada uvijek imala dobar instinkt za neke ljude koji su se pojavljivali u njihovim životima, a koji nisu bili niti najmanje dobronamjerni ili nisu bili od povjerenja.'

Ipak, kako je rekla, ona sama nikada nije bila prisutna u ispadima bijesa Donalda Trumpa prema supruzi, samo prema zaposlenicima Bijele kuće, koji mu nikada nisu uzvratili. I ona je sama bila na njegovoj vjetrometini, no naučila je dobru taktiku. Kada bi se tako nešto dogodilo, jednostavno bi mirno odstajala i odslušala, a potom bi nekoliko dana izbjegavala susrete s njim, nadajući se da će naći novu žrtvu.

'Voljela sam ih i mrzila, a koliko mi nedostaju, toliko se i nadam da ih više nikada neću vidjeti', zaključila je Stephanie Grisham.