OKO ZA DETALJE

Melania Trump natjerala je uskrsnog zeca da se presvuče jer joj se nije sviđao njegov stajling. I ne, ovo nije šala!

09.10.2021 u 09:51

Bionic
Reading

Melania Trump svojedobno je prisilila uskrsnog zeca u Bijeloj kući da u posljednji trenutak promijeni odjeću jer joj se nije sviđalo kako je odjeven. I ne, to nije šala, bivša prva dama zaista je to napravila, tvrdi njezina bivša glasnogovornica Stephanie Grisham u svojoj knjizi, koja već danima puni novinske stupce

U knjizi 'I'll Take Your Questions Now', koja je svjetlo dana ugledala prije nekoliko dana, Stephanie Grisham, koja je u Bijeloj kući tijekom Trumpove vladavine imala nekoliko istaknutih funkcija, iznosi šokantne i bizarne detalje iz života i predsjednikovanja Donalda Trumpa, a dala je i uvid u život samozatajne Melanije Trump.

Otkrila je da je Tajna služba Melaniji dala nadimak Rapunzel jer nikad nije izlazila iz Bijele kuće, da nije podnosila pokćerku Ivanku Trump, da je opsjednuta foto albumima, a pokušala je i objasniti zašto je bivša prva dama nosila famoznu Zarinu jaknu s natpisom o čemu smo ranije pisali.

Iz knjige je sad procurio i jedan bizaran detalj o Melanijinom nezadovoljstvu odjećom uskrsnog zeca kojeg je natjerala da se prevuče. To se dogodilo 2017. na tradicionalnom okupljanu na južnom travnjaku pored Bijele kuće.

  • +30
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Andrea Hanks/White House / Zuma Press / Profimedia

'Strogo je vodila računa o svakom detalju, čak je pomno pratila modni odabir uskrsnog zeca. Baš kad je tip u kostimu zeca htio izaći na balkon da mahne djece, lice prve dame promijenilo je izraz i prešlo u mrštenje. 'Ne sviđa mi se što nosi', rekla je Melania pogledavši karirani prsluk kojim se zec pojavio.

'Mislila je da je neukusan i da odvlači pažnju', prepričava Grisham.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju

'Samo nekoliko minuta prije nego što je trebao iskočiti na travnjak Bijele kuće, Melania Trump natjerala ga je da se presvuče', piše Grisham.

Mediji su u to vrijeme zabilježili da uskrsni zeko nije nosio uobičajeni karirani prsluk, kakav je nosio na prijašnjim proslavama. No iako karirani prsluk nije bio modni hit u vrijeme Melanije Trump, njenim odlaskom iz Bijele kuće i to se promijenilo, a početkom ove godine, u prvoj godini Bidenove vladavine, zeko se ponovo pojavio u starom outfitu i sa zaštitnom maskom za lice sukladno epidemiološkim mjerama.