CARLA BRUNI

Stoji joj kao salivena: Bivša prva dama magnet za poglede u hit haljini iz 90-ih

07.09.2022 u 10:37

Bionic
Reading

Na gala večeri organiziranoj na marginama Venecijanskog filmskog festivala, bivša prva dama i supermodel iz 90-ih oduševila je izgledom u haljini koja ne trpi donje rublje

Gala događanje na venecijanskoj Mostri, u organizaciji talijanskog izdanja časopisa Vanity Fair, vrvilo je poznatim licima na čelu s legendarnom Carlom Bruni.

Poput ruske ljepotice Irine Shayk, bivša prva dama Francuske u Veneciji je zablistala u sjajnoj haljini slip kroja, kakve su vrhunac popularnosti doživjele 90-ih godina.

  • +2
Carla Bruni Izvor: Profimedia / Autor: Abd Rabbo Ammar/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

I dok je njezina ruska kolegica odabrala verziju slip haljine s potpisom talijanskog brenda Pinko, Bruni se odlučila za model francuske kuće Saint Laurent u boji šampanjca.

Duljine do poda, vrlo tankih naramenica i drapiranog dekoltea, haljina je posebno laskala njezinoj vitkoj figuri. Kako bi ju dodatno istaknula kontaktirala je poznatu zlatarsku kuću Bulgari, koja joj je za gala večeru Vanity Faira posudila narukvicu i prsten s dragim kamenjem.

Preplanulog tena i valovite kose s osunčanim pramenovima, 48- godišnju ljepoticu bilo je teško ne primijetiti, a poput brojnih dama i sama je potvrdila moć koju haljina slip kroja ima na modnoj sceni.  

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia