MLADOŽENJE, OPREZ

Biste li izrekli sudbonosno 'da' na prvi pogled?

18.09.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Dogodi li vam se da zaručnicu ne vidite desetak tjedana uoči svadbe, imate razloga za brigu i više nego što mislite. Vrhunac iznenađenja mogao bi vas zadesiti upravo pred oltarom

Američka kabelska mreža E! pokrenula je novi reality show u kojem su glavni zgoditak plastične operacije po izboru za buduću nevjestu koja će pak novostečenu ljepotu svome izabraniku otkriti tek pred oltarom.

Bivša Playboyeva zečica Shanna Moaklero voditeljica je desetepizodnog showa nazvanog 'Bridalplasty', a natjecateljice su zaručnice koje žive u istoj kući i natječu se u kategoriji bračnih tema.

Svakog tjedna jedna od njih biva eliminirana, a pobjednici se ostvaruju njezini snovi, željene plastične operacije, dok gledatelje očekuje bonus.

'Gledatelji će svjedočiti emocionalnom doživljaju, moguće i šokantnoj reakciji ženika kada mu pred oltar stupi plastično osvježena nevjesta', navodi TV mreža koja emitiranje počinje 28. studenoga.

I onda? Uzimate li ovu djevojku za ženu, obećajete li joj vjernost u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti te ovako operiranu?!