ROY DUPUIS

Biste li ga prepoznali: Ovako danas izgleda tajanstveni Michael iz 'Nikite'

30.06.2023 u 06:27

Bionic
Reading

Kultna serija doživjela je pet sezona, ali to je bilo posve dovoljno da stekne brojne obožavatelje diljem svijeta. Ženski dio publike bio je očaran kanadskim glumcem Royem Dupuisom u ulozi samozatajnog i hladnokrvnog agenta koji se zaljubio u Nikitu (Peta Wilson)

Nakon što je 2001. serija završila, Roy Dupuis povukao se sa svjetske scene. Kad je prihvatio ulogu Michaela, već je imao puno glumačkog iskustva.

Odradio je više od 60 uloga na filmu, televiziji i u kazalištu te osvojio desetak međunarodnih glumačkih nagrada. Danas ima 60 godina i živi u Quebecu. I dalje se aktivno bavi glumom, a posljednjih godina pretežito igra u filmovima i serijama na francuskom jeziku.

Njegove fotografije novijeg datuma pokazuju da se dosta promijenio u odnosu na razdoblje emitiranja serije 'La Femme Nikita'. Zaštitni znak sada su mu duža sijeda kosa i brada.

Roy Dupuis Izvor: Profimedia / Autor: Šimánek Vít / ČTK / Profimedia

Kad je riječ o privatnom životu, već 11 godina u vezi je s kanadskom glumicom Christine Beaulieu, no nikad se nije ženio. Prije nje ljubio je glumice Simone-Élise Girard i Celine Bonnier.

Vodi aktivan život te uživa u jedrenju, skače padobranom te igra golf i hokej. Veliki je fan sporta, a od malih nogu aktivno svira čelo.