sad bježi od javnog života

Sjećate li se fatalne plavuše iz hit serije 'Nikita'? Iznenadit ćete se kako danas izgleda

29.06.2023 u 06:18

Bionic
Reading

Prošlo je više od dva desetljeća od zadnje epizode kultne akcijske dramske serije u kojoj je glavnu ulogu imala Peta Wilson. Mnogi su s nestrpljenjem čekali nove epizode s mladom Nikitom koja je igrom slučaja završila u supertajnoj elitnoj protuterorističkoj jedinici poznatoj kao Section One

Serija se prikazivala od 1997. do 2001. godine, a australska glumica i manekenka Peta Wilson glumila je atraktivnu tajnu agenticu koja je zavodila muškarce diljem svijeta.

Svojedobno je ispričala da ju je 2002. godine u Moskvi na međunarodnom filmskom festivalu pomoću dijamantne ogrlice pokušavao zavesti Vladimir Putin, a njezinoj ljepoti nisu mogli odoljeti ni slavni šarmeri poput Russella Crowea i Micka Jaggera.

Dotad nepoznatu Petu uloga Nikite je proslavila. Prije toga radila je kao model u Europi i rodnoj Australiji, a 1991. preselila se u Los Angeles i počela studirati glumu. Nakon serije 'La Femme Nikita' nije se uspjela probiti u Hollywoodu ili ostvariti jednako zapaženu ulogu, iako je snimila niz filmova.

Ne pojavljuje se često u javnosti niti iznosi svoj privatni život u medijima, a uzela je dugogodišnju pauzu od glume. Bila je pet godina u vezi s redateljem Damianom Harrisom, s kojim ima sina Marlowa. Od 2004. do 2007. provela je s glumcem Danom Wylliejem, a nekoliko mjeseci i s glumcem Aaronom Jeffreyjem. Nije poznato ima li trenutno partnera.

  • +2
Peta Wilson Izvor: EPA / Autor: Jimmy Morrison

Danas ova 52-godišnjakinja vodi miran život daleko od očiju javnosti.

Godine 2012. pokrenula je svoju liniju donjeg rublja Wylie Wilson, a sudeći prema fotografijama koje objavljuje na Instagramu i dalje je prepoznatljiva po svojim velikim plavim očima i prodornom pogledu te se nimalo ne ustručava objaviti i svoja prirodna izdanja i s pokojom boricom na licu...