ODMOR U DUBAIJU

Bijeli Božić? Ne i za obitelj Luke Modrića

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Instagram

Nakon što su s prijateljima, obitelji Srna, Kovačić i Čermak, uživali u jahanju na devama pustinjom, Luka Modrić i njegova supruga Vanja odlučili su odmor u Dubaiju iskoristiti i za to da ispune svojoj djeci neke želje. Jer kakav bi to Božić bio, a da Ivano i Ema ne upoznaju idola svih klinaca diljem svijeta - Djeda Mraza - pa makar i u vrućem Dubaiju

Čini se da odmor u Dubaiju naših nogometaša i njihovih obitelji još uvijek traje. Nakon završenih nogometnih sezona Luka Modrić, Darijo Srna i Mateo Kovačić odlučili su se pošteno odmoriti, a za destinaciju su odabrali Ujedinjene Arapske Emirate. Luka Modrić ondje je stigao sa suprugom Vanjom i djecom Ivanom i Emom, Srna sa suprugom MirelomForić Srnom i djecom Kasjom i Karlom, a Kovačić sa zaručnicom Izabelom Andrijanić. S njima su u društvu bili i Andrea i Hrvoje Čermak sa svojom djecom.

Enjoying holidays with my family and friends... ????‍??‍??‍????#desert#camels#??

A photo posted by Luka Modric (@lukam10) on

Obitelji Modrić, Srna, Kovačić i Čermak u pustinji

Vesele obitelji zajedno se dobro provode u Dubaiju, a nezaboravna im je bila i šetnja na devama po pustinji. Fotografiju ekipe objavio je Luka Modrić na svom profilu na Instagramu. I dok nogometaši i njihove bolje polovice stoje, maleni potomci sjede na pijesku.

Još jednom fotografijom Modrić je oduševio svoje obožavatelje i pratitelje - onom na kojoj sa suprugom Vanjom i djecom pozira s Djedom Mrazom. I dok mnogi žele upoznati Djedicu u njegovom originalnom okruženju, na snijegu i niskim temperaturama, obitelj Modrić odlučila je vidjeti kako on u svom odijelu izdržava visoke temperature u Dubaiju.

Merry Christmas to everyone... ????❤️????????

A photo posted by Luka Modric (@lukam10) on

Ivano i Ema Modrić imali su prilike upoznati i Djeda Mraza

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!