NJEZINI NAJDRAŽI

Nives Celzijus pohvalila se obiteljskom fotografijom: Leone sve više sliči na mamu, a Taisha na tatu Dinu

20.08.2019 u 14:44

Bionic
Reading

U gustim poslovnim obvezama i rasporedu koncerata po Hrvatskoj pjevačica Nives Celzijus pronašla je nekoliko dana za uživanje s najmilijima. Kći Taisha i sin Leone, koje ima s bivšim suprugom Dinom Drpićem, sa slavnom mamom uživaju na otoku Krku

Sam kraj kolovoza kod pjevačice Nives Celzijus rezerviran je za obitelj i uživanje s najdražima. Atraktivna brineta pohvalila se putem društvenih mreža kako izgleda njezin idealni godišnji odmor s djecom, koja su od posljednjeg puta kada smo ih imali prilike vidjeti u javnosti itekako sazrela i narasla.

Iz propalog braka s nogometašem Dinom Drpićem, Nives ima sina Leonea i kćer Taishu, a prema svemu sudeći, djeca su visinu naslijedila od oca.

'Zovu me malecka', našalila se Nives uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira s djecom koja su je već prerasla.

Njena 12-godišnja kći Taisha već itekako sliči na slavnu mamu, osim što boji kosu u svjetlije nijanse. Tinejdžerka, poput brojnih vršnjaka, nosi oskudne trendi krpice u neonskim bojama. Godinu dana stariji Leone okrenut je sportu i nije opterećen modom.

Da je sa suprugom ostala u dobrim odnosima i nakon razvoda, Nives je nedavno otkrila kazavši da čak žive u istoj kući, ali u zasebnim stanovima, te da jedno drugome uskaču u pomoć po potrebi.

'Dino ide u trgovinu, idem i ja, pomažemo si, naravno. On meni u muškim poslovima, ako treba nešto teško nositi, ili promijeniti žarulju i slične stvari, a ja njemu, kad mu zatreba, operem veš i opeglam odjeću. Nije to ništa posebno drukčije, osim što je djeci omogućeno da budu s oba roditelja u mjeri u kojoj sama žele, a meni je to najvažnije', objasnila je tada Nives, a od Dine se razvela 2012., nakon devet godina braka.