TAJNA KAUBOJSKOG LOOKA

Beyonce napravila totalni zaokret s novim albumom i pokazala nikad izazovnije izdanje

12.02.2024 u 12:08

Bionic
Reading

Glazbenica Beyonce sprema novi album, a dvije pjesme već je objavila na Spotifyju i ostalim streaming servisima za glazbu. Riječ je o country albumu koji se odmiče od njezinog uobičajenog glazbenog izričaja, a pjevačica je dobila i mnoge pohvale, no manje od onog što je očekivala

Nakon što je njezin suprug Jay Z javno prozvao voditelje Grammyja koji Beyonce još nijedanput nisu uručili nagradu za album godine, Beyonce sprema novi album koji označava novi pokušaj. Iako je vijest objavljena ispred očiju golemog broja gledatelja Super Bowla, njezin su novi album zasjenili poljupci Taylor Swift i Travisa Kelcea.

Uz 30 sekundi reklame za brzi internet, Beyonce je objavila da je opet spremna pokoriti Internet... Ipak, kao što i sama reklama prikazuje, nekako joj to nije uspjelo.

Pjevačica je objavila čak dvije pjesme 'Texas Hold 'Em' i '16 Carriages' na servisima za streaming tijekom Super Bowla te tako otkrila zašto je na svečane Grammyje stigla u kaubojskom looku. Naime, novi album označava njezin kratki izlet u svijet country glazbe.

Ovo nije prvi put da Beyonce pokazuje zanimanje za taj žanr jer već je 2016. objavila 'Daddy Lessons', a očito joj se svidjelo pa je sada žanru koji je proslavio Taylor Swift odlučila posvetiti cijeli album. Na Instagramu je objavila i teaser za svoj nadolazeći projekt, a njezini obožavatelji nagradili su ga mnoštvom lajkova.

Obitelj Carter nije propustila nedjeljni Super Bowl te su i tu priliku iskoristili za samopromociju. Na stadion Allegiant u Las Vegasu stigli su Beyonce i Jay Z, a uz njih je bila i 12-godišnja Blue Ivy te 6-godišnja Rumi koja je stigla bez svog blizanca Sira koji je događaj propustio.

znak prestiža

Poznata lica ni ove godine nisu propustila Super Bowl, evo tko se pojavio

Pogledaj galeriju