Poruka sve govori

Na Super Bowlu osvanuo - Mišo Kovač, a sve zahvaljujući Peteu Radovichu

12.02.2024 u 11:02

Bionic
Reading

Super Bowl u Las Vegasu, najveći sportski događaj u Amerikanaca, nije mogao proći bez Hrvata. U pobjedi Kansas City Chiefsa nad San Francisco 49ersima uživao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, a ono o čemu se danas najviše priča je to da se Pete Radovich, kreativni direktor TV kuće koja je producirala Super Bowl pojavio na terenu stadiona u majici s likom 'kralja estrade',

Američki sportski producent hrvatskog podrijetla Pete Radovich podijelio je na društvenim mrežama zanimljivu fotografiju s travnjaka Allegiant stadiona.

Pojavio se u navijačkoj majici NK Hajduka s likom Miše Kovača. 'Ja ne mogu drugo! Ništa bez Miše…niti Super Bowl, napisao je Radovich koji često posjećuje Hrvatsku i ponosno ističe odakle potječe. 'Pete ti si kralj', 'Zakon! Drugi put Oliver', 'Bravo kralju', poručili su mu Twitteraši.

U ugovoru sa CBS-om Radovich je zahtijevao da ga svakog ljeta puste na pet tjedana u Lijepu našu. Da nema toga, kaže, teško bi mogao funkcionirati ostatak godine zbog prirode posla, a prošle godine dobio je i hrvatsko državljanstvo.

znak prestiža

Poznata lica ni ove godine nisu propustila Super Bowl, evo tko se pojavio

Pogledaj galeriju