u las vegasu

Ni Zlatko Dalić nije propustio Super Bowl, a utakmicu je pratio u najboljem društvu

12.02.2024 u 10:48

Bionic
Reading

Događaj koji je obilježio jučerašnju nedjelju svakako je bio Super Bowl, događaj koji pred ekranima okuplja milione gledatelja. Nisu svi gledatelji pratili finale preko ekrana, već su oni najsretniji i oni dubljeg džepa utakmicu gledali uživo na stadionu u Las Vegasu, a među njima i Dalić

Brojni su ljubitelji sporta jučerašnji dan posvetili Super Bowlu, okršaju Kansas City Chiefsa i San Francisco 49ersa. Među poznatim imenima kao što Justin i Hailey Bieber, Kim Kardashian, Taylor Swift, Blake Lively, našlo se i ono našeg izbornika Zlatka Dalića!

Naš je izbornik sa suprugom Davorkom otputovao u Las Vegas kako bi s tribina uživao u finalu koje je želja brojnim zaljubljenicima u američki nogomet.

San gledanja Super Bowla uživo ispunio se našem Daliću, a dio atmosfere podijelio je i na vlastitom Instagram profilu pokazavši prepune tribine Allegiant stadiona. Izbornik nije otkrio za koga je navijao, ali zasigurno je bio sjajan osjećaj pratiti utakmicu s tribina, a ne sa stresne izborničke klupe.

Kako doznajemo, u Vegasu mu se pridružio i predsjednik HNK-a Rijeka Damir Mišković.

znak prestiža

Poznata lica ni ove godine nisu propustila Super Bowl, evo tko se pojavio

Pogledaj galeriju

Cijene ulaznica za ovaj sportski spektakl uistinu su bile vrtoglave... Kako piše CBS, last minute ulaznice za Super Bowl koštale su čak 37.000 dolara na platformi za preprodaju ulaznica StubHub u nedjelju popodne i 30.000 dolara na SeatGeeku. Iz teksta doznajemo kako je prosječna cijena ulaznice za Super Bowl bila 8600 dolara, a u nedjelju se na Ticketmasteru još uvijek moglo pronaći ulaznica po najnižoj cijeni od 8000 dolara.

Oni koji su svoje karte osigurali ranije sigurno su bolje prošli, no mnogi su za ovaj spektakl i ranije bili spremni izdvojiti golemu svotu novca, bar za hrvatske pojmove.

  • +15
Taylor Swift na Super Bowlu Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia