POVRIJEĐENA 'LJUBAVNICA'

Beti ismijava seksualno neiskustvo Ivana L.

25.11.2008 u 11:00

Bionic
Reading

Beta je sinoć ismijavala seksualno neiskustvo Ivana L., a danas cijelo jutro peče palačinke slavljeniku Kreši

Beta je sinoć ismijavala seksualno neiskustvo Ivana L., a danas cijelo jutro peče palačinke slavljeniku Kreši

Ivan L. je u prilično mirnoj večeri priznao Beti da je do svoje tridesete godine bio s ni manje ni više nego sa šest žena. Beti se malo pozabavila matematikom i zaključila da to nije niti jedna godišnje, što ju je šokiralo te je, u stilu ostavljene ljubavnice, počela ismijavati njegov seksualni život.

Tim ismijavanjem očito pokušava vratiti Ivanu za cipelicu prije nekoliko dana. Iako je najstarija i, reklo bi se, najzrelija, Beta često pokazuje onu drugu stranu svoje zrelosti – infantilnost, valjda po naputku: važno je što duže zadržati dijete u sebi. Beta ga je zadržala i pušta ga da progovara u trenucima povrijeđenosti.

Jutros je, pak, vječno mlada Beta odlučila počastiti slavljenika Krešu za njegov rođendan. U tomu joj pomaže Saša, a usput vrijeme krate pjevušeći i tračajući. Tako je kroz njihovu ranojutarnju trač-partiju projurila Rina, koju su nazvali vampirom koji pije krv ljudima oko sebe, i to bez milosti.

Vječno borbena Beta očito ide dalje po onom naputku - što me ne slomi, ojača me. Na nama je da pričekamo dok se ne odluči koji će mladi gospodin biti novi plijen ojačale Bete. Zasad su u igri Krešo i Saša. I oba su joj draga.