privremena neuračunljivost

Ben Affleck osjeća kao da je posljednje dvije godine s Jennifer Lopez proveo u nekoj noćnoj mori

22.05.2024 u 10:25

Bionic
Reading

Sve je izglednije kako će Ben Affleck i Jennifer Lopez uskoro i sami sebi priznati da jednostavno - nisu uspjeli. Javnost već danima nagađa o tome što se događa s njihovim brakom, no njih dvoje još se uvijek trude zadržati barem privid idile, koje odavno nema

Kako je otkrio dobro upućeni izvor, holivudski glumac Ben Affleck napokon je 'došao pameti' i shvatio da je njegov brak s Jennifer Lopez osuđen na propast. Svjestan je, kažu, da sve vodi ka jednom - razvodu.

'Da postoji način da se razvede na temelju privremene neuračunljivosti, on bi to definitivno napravio. Ben osjeća kao da je posljednje dvije godine proveo u nekoj noćnoj mori, a sada kada je 'došao k sebi' shvaća da ovo nema šanse da uspije', otkrio je izvor za Page Six.

PRSTENJE JE NA RUCI

Predstava za javnost: Govor tijela Jennifer Lopez i Afflecka rekao je više od riječi

Pogledaj galeriju

Te navode nisu željeli komentirati glasnogovornici Bena Afflecka i Jennifer Lopez, koji otkako su krenula nagađanja o problemima u njihovom braku mudro šute.

54-godišnja latino diva i tri godine mlađi glumac pokrenuli su šuškanja o razvodu nakon što je Jennifer Lopez sama stigla na ovogodišnji Met Gala, iako je bila jedan od domaćina zabave.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nije pomogla ni činjenica da 47 dana nisu zajedno snimljeni u javnosti, što su posljednjih dana pokušali 'nadoknaditi', no sve je bilo bezuspješno.

Ben Affleck navodno je već počeo tražiti kuću u koju će preseliti, a kažu i kako već neko vrijeme živi odvojeno od svoje supruge.

sve osim nogometa