Šuškanja su sve glasnija

Jennifer Lopez odgovorila na pitanje novinara o 'situaciji' s Affleckom, njen odgovor ostavio sve u čudu

23.05.2024 u 12:09

Bionic
Reading

Posljednjih dana sve su oči uprte u potencijalni razvod jednog od najpopularnijih slavnih parova koji su već otprije poznati po svojoj burnoj prošlosti

Jennifer Lopez bila je u Mexico Cityju kako bi promovirala svoj novi film na Netflixu Atlas. Tijekom press konferencije uslijedilo je i neizbježno pitanje koje je ona svakako željela izbjeći, ono o njezinom braku s Benom Affleckom.

'Možete li prokomentirati vašu situaciju sa suprugom?', bez pardona ju je upitao jedan od novinara koji je sudjelovao na press konferenciji. Nakon što se prvo kratko nasmijala, uozbiljila se, pogledala novinara i kratko odgovorila: 'Možete vi i bolje od ovoga.'

PRSTENJE JE NA RUCI

Predstava za javnost: Govor tijela Jennifer Lopez i Afflecka rekao je više od riječi

Pogledaj galeriju

Njezin kolega iz filma, kanadski glumac Simu Liu, uskočio je podržati kolegicu i dobacio novinaru: 'U redu, nećemo to raditi. Puno vam hvala, dečki, stvarno to cijenimo. Hvala vam', rekao je pokušavajući prebaciti se na novu temu.

Premda Lopez ovdje nije željela razgovarati o Benu, spomenula ga je tijekom gostovanja u TV showu kod voditelja Jimmyja Kimmela prije tri dana. U razgovoru je nakratko spomenula Afflecka, točnije skupocjeni prsten kojim ju je zaprosio 2004. godine. Spomenula je situaciju kad je Barbra Streisand komentirala zaručnički prsten na njezinoj ruci rekavši: 'Dakle, to je veliki dijamant', na što joj je ona odgovorila: 'Da, jest'.

obiteljska drama

Posljednji susret Jennifer Lopez i Bena Afflecka: Namrgođene face i napetost u zraku

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa