tako slične

Baš kao mama: Princeza Charlotte jednu je stvar naslijedila od mame Kate

08.06.2023 u 22:48

Bionic
Reading

Kakva kraljevska majka, takva kraljevska kći! Kate Middleton pokazala je ozbiljne ragbijaške vještine u ragbi klubu Maidenhead koje su rezultat redovitih dvorišnih ragbijaških utakmica za njezino troje djece, princom Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom

'Kate redovito igra ragbi u stražnjem vrtu s djecom - igra sve sportove s njima', kaže Nigel Gillingham, koji je predsjednik upravnog tijela sporta u Engleskoj, Rugby Football Union. A 8-godišnja princeza Charlotte od mame je naslijedila više od talenta za sport.

'Navodno je Charlotte jako svojeglava i karakterno vrlo nalik na Kate, također je i vrlo natjecateljski nastrojena', dodaje Gillingham.

Princeza od Walesa natjecala se u nekim vježbama ragbija, a predsjednik Rugby Football Uniona otkrio da se kraljevska obitelj redovito bavi tim sportom sa svoje troje djece

Princeza Kate, koja podržava Englesku kao pokroviteljica Rugby Football lige i Rugby Football Uniona, ranije je otkrila da 9-godipšnji princ George i princeza Charlotte oboje igraju ragbi, a istaknula je da je George poprilično visok pa što u ide u prilog za igranje ovog sporta.

I dok je princ William također opisao svoju kćer kao 'zvijezdu u nastajanju' u nogometu, princeza Charlotte otkrila je da je njen omiljeni sport zapravo gimnastika dok je prošlo ljeto bila na Igrama Commonwealtha sa svojim roditeljima.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Ona je baš jako voljela plivanje, ali je zainteresirana za gimnastiku. Iako kod kuće, vjerujem, isprobavaju dosta različitih sportova, kad sam je pitao o sportu, bez razmišljanja je odgovorila. 'Najviše mi se sviđa gimnastika', rekao je Tim Lawler, izvršni direktor Sports Aida za časopis Hello!

'Charlotte većinu vremena provodi naglavce, radeći stoj na rukama i zvijezdu', otkrila je njezina majka Kate Middleton za Daily Mail.

Princeza Kate svoje sportske vještine demonstrirala je kada je sredinom ovog tjedna sudjelovala u vježbama s igračima ragbi kluba Maidenhead, a čak im se i pridružila na terenu. 41-godišnja princeza od Walesa bila je u istom timu s profesionalcima poput člana engleske muške reprezentacije Courtneya Lawea.

  • +14
Princ Louis i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je Katein tim izgubio, Bough je pohvalio njezine ragbijaške vještine: 'Očito je vježbala. Njezine vještine s loptom i dodavanja su vrlo dobre. Bila je tamo, uklopila se u igru kao dio tima,' rekao je Steven Bough, predsjednik ragbi kluba Maidenhead.

'Ogromna je razlika što ona dođe i pridruži se. Ne radi se samo o sudjelovanju, već o načinu na koji ona dolazi. Odmah, kad je izašla iz auta, kao da pozdravlja prijatelja', rekao je. 'Ključna stvar je da je iskreno zainteresirana i da je strastvena. Uklapa se kao da je samo još jedna obična osoba,' dodao je.

No igranje ragbija nije bio jedini razlog zašto Kateina posjete - posjetila je klub kao dio svoje tekuće kampanje kojom naglašava važnost ranih godina u životu. Posjet je kombinirao njezino vodstvo inicijative Shaping Us kako bi razgovarala o tome kako najbolje odgajati djecu uz davanje podrške igranju ragbija.

Kate je došla kako bi saslušala muškarce - konkretno, kako bi razgovarala o utjecaju koji lokalni sportski klubovi imaju na one koji pomažu u odgoju djece.

Njezin je posjet uslijedio nakon što je njezina Early Years Foundation otkrila da je manje vjerojatno da će muškarci u usporedbi sa ženama shvatiti važnost prvih godina djetetova života.

Iako je dan bio o razgovoru s muškarcima, Zoe Cox, trenerica u klubu, kaže da je Kate uzor djevojkama. 'Kate je žensko i bavi se sportom te je toliko uključena u Rugby Football Union. Za mlade djevojke je jako lijepo vidjeti to', kaže Cox. 'To je nešto što je nedostajalo dok Kate nije došla na tu poziciju. Nedostajao je netko na koga se možete ugledati. Djevojke sada su tako sretne jer to imaju,' dodala je.

Kate Swinn, volonterka u klubu, je dodala: 'Kate je tako stvarna, prizemljena. Čini se da iskreno sluša i iskreno se trudila usavršiti prave stvari. Pretpostavljam da je prilično natjecateljskog duha.'