opušteno izdanje

Kate Middleton rijetko pokazuje svoju prirodnu kosu, a zapravo je prekrasna

06.06.2023 u 13:50

  • +4

Kate Middleton na Guadalcanalu

Izvor: Profimedia / Autor: IAN VOGLER / MirrorPix / Profimedia

Bionic
Reading

Kate Middleton prije 10 je godina otputovala u tropske krajeve s princem Williamom. Zbog utjecaja tropske klime, kosa lijepe vojvotkinje tada je otkazala poslušnost i pokazala svoje pravo lice! Razigrane kovrče pokazale su apsolutnu dominaciju, a Kate je izgledala prekrasno

Kate Middleton navikli smo viđati u uvijek besprijekorno dotjeranim izdanjima. Lijepa vojvotkinja uvijek pazi na sve detalje, a njeguje i prirodan elegantni look. Ipak, rijetko kad imamo priliku doživjeti stvaran karakter njezine kose koja je često uvijena u opuštene elegantne lokne ili složena u sofisticirane punđe.

Rijetko kad Middleton dopusti da njezin izgled tijekom službenih zadataka nije na visini zadatka, no prije desetak godina tropski su uvjeti pobijedili.

Kada je kraljevski par posjetio otok Tuvanipipu u sklopu svoje turneje po Dalekom istoku povodom dijamantnog jubileja, Kate se nije mogla boriti protiv vlage pa je pokazala i svoje prirodne kovrče. Inače glatka i sjajna kosa postala je voluminozna i valovita pa je javnost dobila priliku vidjeti kako izgleda Katein prirodan look.

Na tom je putovanju Kate uistinu blistala pokazujući osunčani ten i nešto prirodniji izgled od onog koji smo navikli gledati. Svoje elegantne haljine i odijela tada je zamijenila nešto opuštenijim i lepršavijim haljinama pokazavši da u njoj ipak čuči posve normalna žena čija kosa također ima 'svoje dane'.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Yui Mok / PA Images / Profimedia