PRIYANKA CHOPRA

Baš je pažljiv: Prelijepa Indijka pohvalila se skupocjenim poklonom koji je dobila od supruga

13.03.2019 u 17:30

Bionic
Reading

Glazbenik Nick Jonas, član pop senzacije Jonas Brothers, ne krije koliko je zaljubljen u svoju lijepu suprugu, indijsku glumicu Priyanku Chopru s kojom se vjenčao samo nakon dva mjeseca veze

Mladi glazbenik je svoju suprugu, nekadašnju Miss svijeta, iznenadio poklonom za koji nije štedio novca.

Tamnokosa ljepotica najpoznatija po ulozi u seriji 'Quantico' i bliska prijateljica Meghan Markle, na Instagramu se pohvalila nevjerojatnim darom - skupocjenim Mercedesom Maybach čija je cijena oko vrtoglavih 200 tisuća dolara.

'Kad suprug stigne na broj jedan, supruga dobije Maybach! Volim te, ljubavi. Najbolji suprug', napisala je oduševljena Priyanka na svom Instagram profilu pored fotografije na kojoj ona i Nick poziraju ispred novog automobila.

  • +5
Priyanka Chopra i Nick Jonas na premijeri filma 'Isn't It Romantic' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nick je s braćom Joeom i Kevinom snimio povratničku pjesmu 'Sucker' koja se našla na prvom mjestu Billboard Hot 100 liste.

Braća su za potrebe snimanja tog spota okupili svoje bolje polovice, a zanimljivo je da je Joeova zaručnica nitko drugi nego Sophie Turner, britanska glumica koja je dobro poznata ljubiteljima serije 'Igra prijestolja' gdje glumi Sansu.

  • +6
Priyanka Chopra i Nick Jonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Priyanka i Nick imali su raskošno vjenčanje u Indiji koje je trajalo je čak tri dana. Veo je bio dugačak 22 metra, mladenka je promijenila čak tri vjenčanice, a gotovo u svemu su se nalazili skupocjeni dijamanti.

Priyanka Chopra i Nick Jonas zaručili su se u srpnju, nakon samo dva mjeseca veze, a samo vjenčanje završilo je nedjeljnom ceremonijom na kojoj je jedna od najljepših žena svijeta bila u tradicionalnoj indijskoj vjenčanici, koju je za nju izradio najbolji indijski dizajner Sabyasachi.