ne odvajaju se

Barbara Kolar pozira u omiljenom društvu, a fanovi joj upućuju samo komplimente

12.01.2021 u 11:39

Bionic
Reading

Od 2010. godine Lola je centar života radijske i televizijske voditeljice, a imaju, izjavila je svojedobno, i sličan karakter jer obje su zafrkantski raspoložene i dobre, 'ali samo dok su i drugi takvi prema njima'. Barbara Kolar rijetko se odvaja od svoje kujice Lole, s kojom redovito dijeli i radno mjesto

'Lola se danas baš naradila! Te radio, te televizija', opisala je fotografiju nasmiješena Barbara Kolar na kojoj pozira sa svojom mezimicom u studiju HRT-a.

'Gledao sam danas 'Kod nas doma' i najljepši je bio ćuko kako je mirno spavao i ležao kraj tebe. Baš je divan, ali i ti si bila divna', 'Baš ste bile super', 'Slatke ste', komentirali su očito oduševljeni voditeljičini sljedbenici na Instagramu.

Mnogi znaju da je Barbara diplomirana veterinarka, no bijela kuta joj nije bila suđena.

'Paradoksalno je da se u moje vrijeme taj fakultet mogao završiti a da nikad nisi kravi gurnuo ruku v rit, što je strašno jer to je temeljna klinička pretraga za velike životinje. Ja sam to napravila, ali samo zato što sam to i tražila i osjećaj je svemirski, totalni ZF. Ipak, kako nisam iz imućne obitelji koja bi mi mogla otvoriti malu praksu, poslije diplome najvjerojatnije bih završila u mesnoj industriji. Farma pilića strahovito smrdi, to sam probala i divim se svakome tko taj smrad izdrži, a poznajem ženu koja ima samo dva prsta na nogama jer je radila u mesnoj industriji u hladnjači. Sve to bilo mi je neprihvatljivo i već na četvrtoj godini shvatila sam da neću vidjeti ni safari parka u Keniji ni delfinarija u Floridi', ispričala je svojedobno za Večernji list.

  • +3
Barbara Kolar Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Inače, voditeljici je cavalier king charles španijelka Lola prvi pas u životu. Uvijek je htjela dogu, ali roditelji joj nisu dopuštali da ima psa. Nerijetko u svojim medijskim istupima naglašava kako joj je šetnja s psićem najbolji način za opuštanje.