POHVALILA SE NA INSTAGRAMU

Barbara Kolar u proljetnom je raspoloženju, a kako to izgleda, pokazala je obožavateljima

25.02.2021 u 17:35

Bionic
Reading

Sve njezine objave pratitelji dočekuju s oduševljenjem, no ovoga su puta nažalost javni komentari i komplimenti izostali, budući da je Barbara Kolar najnoviju fotografiju stavila na Instagram Story, što znači da joj se mogu ostavljati tek privatne poruke

'Proljetno raspoloženje!' Stoji to, kratko i jasno, preko fotografije koju je televizijska voditeljica Barbara Kolar objavila na svom Instagram Storyju.

Fotografija je nastala u automobilu, a na njoj se vidi kako je za sunce i iznadprosječne temperature u veljači, ona odabrala majicu u jarkozelenoj boji, uz koju su se odlično uklopile ogromne, neobične naušnice.

Kako bi podignula cijelu kombinaciju, Barbara je usne namazala jarkocrvenim ružem, a pogled je sakrila iza trendi sunčanih naočala sa širokim okvirom. Kosu, ispeglanu na ravno, je raspustila, no osmijeh je ovoga puta izostao.

Inače, Barbara se nedavno vratila iz Opatije gdje je zajedno sa Jelenom Lešić, Danielom Trbović i Doris Pinčić vodila ovogodišnju Doru, a gdje je ponovno do izražaja došla i njezina vitka figura.

  • +3
Barbara Kolar Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica / HRT

'Ima nešto u onome da se stvari dogode kad se prestaneš opsesivno truditi oko njih. Znala sam mjesecima paziti na svaki zalogaj i ne izgubiti ni grama i to me frustriralo. Kad mi se igrom slučaj fokus živciranja prebacio na nešto drugo, apetit me napustio, a hodanje prirodom smirivalo. S vremenom su rezultati - ili posljedice, kako već na to gledali - postali vidljivi. Eto, nije baš neka dijeta za preporučiti. Tim više što doista ne mislim da je vitkost istoznačna s ljepotom, a za sreću nije ni nužna niti joj je to jamstvo', izjavila je nedavno za 24 sata.