OMILJENA VODITELJICA

Barbara Kolar proslavila 51. rođendan; evo kako se mijenjala kroz godine

18.04.2021 u 16:29

Bionic
Reading

Domaća radijska i televizijska voditeljica ovog vikenda ima razlog za slavlje. Fotografijom torte na svom Instagram profilu osvrnula se na proslavu svog 51. rođendana i službeni ulazak u šesto desetljeće života

Objavama na Instagramu, Barbara Kolar nerijetko izmami osmijeh na licu svojim brojnim pratiteljima, a navedeno joj je ponovno pošlo za rukom fotografijom torte u povodu proslave 51. rođendana.

'1 pišem, 50 pamtim. Samo sretne dane naravno', poručila je Kolar uz fotografiju koju je, umjesto brojke 51, krasio čokoladni natpis '– 1'. U čestitkama domaćoj voditeljici pridružili su se i brojni poznati poput lovkinje Morane Zibar, dizajnera Roberta Severa, voditeljica Ivane Plechinger, Martine Validžić i mnogi drugi.

Godina 2020. obilježena globalnom pandemijom za Barbaru Kolar pokazala se iznimno značajnom u poslovnom smislu. Eter radija Antena Zagreb, iz kojeg se slušateljima javljala punih 12 godina, zamijenila je onim radija Gold FM, na malim ekranima odradila je još jednu sezonu HRT-ova showa 'Zvijezde pjevaju', a ove je godine po prvi put imala priliku voditi glazbeno natjecanje Dora za pjesmu Eurovizije.

  • +15
Dora 2021. voditeljice Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica / HRT

Tijekom godina uspješne karijere na malim ekranima i radijskom eteru, Barbara je nerijetko eksperimentirala s vlastitim imidžom, a posljednjih mjeseci najviše se priča o njezinu drastičnom gubitku kilograma.

O svom izgledu Barbara ne voli previše razgovarati u medijima, ali ne skriva da joj laskaju pohvale na taj račun te da pršti samopouzdanjem otkako je skinula željene kilograme.

  • +7
Barbara Kolar kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Svojedobno je izjavila kako tajna njezine vitke linije, između ostalog, leži u činjenici da se prestala opsesivno truditi oko nje nakon što je mjesece provela pazeći na svaki zalogaj bez željenih rezultata.

'Kad mi se igrom slučaj fokus živciranja prebacio na nešto drugo, apetit me napustio, a hodanje prirodom smirivalo. S vremenom su rezultati - ili posljedice, kako već na to gledali - postali vidljivi. Eto, nije baš neka dijeta za preporučiti. Tim više što doista ne mislim da je vitkost istoznačna s ljepotom, a za sreću nije ni nužna niti joj je to jamstvo', priznala je.